Ahojte, chcel by som vás požiadať o vyplnenie dotazníka k mojej bakalárskej práci na téma cestovateľské blogy. Zaberie vám to 3 min. Za každé vyplnenie budem moc vďační.  Dotazník je anonymný a výsledky slúžia výlučne len k mojej práci. Hľadám ľudí, ktorí cestujú a brázdia internetom pri vyhľadávaní informácií. Odkaz - https://goo.gl/forms/up32zsMwClrdm5jp2ĎakujemJuraj .

Dotazník k bakalárskej práci

Založil ve fóru Co se nevešlo

12 reakcí

Ahojte, chcel by som vás požiadať o vyplnenie dotazníka k mojej bakalárskej práci na téma cestovateľské blogy. Zaberie vám to 3 min. Za každé vyplnenie budem moc vďační.  Dotazník je anonymný a výsledky slúžia výlučne len k mojej práci. Hľadám ľudí, ktorí cestujú a brázdia internetom pri vyhľadávaní informácií. 

Odkaz - https://goo.gl/forms/up32zsMwClrdm5jp2


Ďakujem


Juraj


cestovatelske-blogy-fb-2.png

0

Mas to tam :-)

0 Citovat

Vyplněno, docela zajimavej dotazník :)

0 Citovat

Taky vyplněno ;) Pak sem dej odkaz na hotovou práci ;)

0 Citovat

Hotovo. :-)

0 Citovat

Vyplněno! Hodně štěstí u obhajoby :)

0 Citovat

Ahoj Juraj. Dotazník máš vyplnený, prajem Ti aj ja všetko dobré na skúškach a hlavne veľa motivácie bakalárku dokončiť. Miro

0 Citovat

vyplněno :-)

zajímaly by mě pak výsledky a držím palce ;-)
0 Citovat

Ja mam asi hlupu otazku ale je CL cestovatelsky blog?

0 Citovat

já CL za blog nepovažuji, podle mě  je to portál

0 Citovat

Ten dotaz hloupý není. Proklikal jsem to na konec a až od strany 12 z 14 je řeč o portálech. Do té doby je řeč o blozích. CL pro mě určitě není blog.

0 Citovat

Dobre dobre. Lebo ja to tak tiez vnimam, ale nebola som si ista. Diky :)

0 Citovat

Myslím, že CL sa nedá považovať za blog, nakoľko má sám v menu sekciu "Blog" a aj určitá časť CL je písaná samotnými užívateľmi. CL je zároveň vyhľadávač leteniek. Takže CL je portál, ktorý prevádzkuje svoj vlastný blog. :) 

0
12 reakcí