Dobrý den, u cestovní kanceláře CK Adventura máme v depozitu uloženo 15 000 Kč, které je možné využít na libovolný zájezd pořádaný CK Adventura v sezóně 2018/2019. Důležité je uplatnit částku do konce roku 2018. Jelikož tuto částku bohužel nemůžeme momentálně využít tak bychom ji rádi prodali za částku 8000 Kč. Výběr zájezdů na: https://www.adventura.cz/katalogy/ Způsob předání: ideálně přímo na pobočce CK v Brně, kde by se částka přepsala na Vás nebo by se ihned uplatnila na vybraný zájezd. Samozřejmě je možná i jiná domluva. .

CK Adventura - poukaz

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

0 reakcí

Dobrý den,

u cestovní kanceláře CK Adventura máme v depozitu uloženo 15 000 Kč, které je možné využít na libovolný zájezd pořádaný CK Adventura v sezóně 2018/2019. Důležité je uplatnit částku do konce roku 2018. Jelikož tuto částku bohužel nemůžeme momentálně využít tak bychom ji rádi prodali za částku 8000 Kč.

Výběr zájezdů na: https://www.adventura.cz/katalogy/

Způsob předání: ideálně přímo na pobočce CK v Brně, kde by se částka přepsala na Vás nebo by se ihned uplatnila na vybraný zájezd. Samozřejmě je možná i jiná domluva.

0
0 reakcí