Zdarec, má někdo prosím zkušenosti s vyřízením víza do Pakistanu?  Budu si vyřizovat víza do Indie na půl roku, potom bych rád přejel po zemi do Pakistanu , jelikož je vízum možné pouze v Čechách nebudu vědět přesný den příjezdu ani odjezdu, nebudu mít letenky, co vše je potřeba při žádosti? Jde žádát o víza na více jak 30 dní? Na netu jsem moc info nenašel, kdyby někdo měl vlastní zkušenost bylo by to super, díky. .

Pakistan viza

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

2 reakce

Zdarec, má někdo prosím zkušenosti s vyřízením víza do Pakistanu?  Budu si vyřizovat víza do Indie na půl roku, potom bych rád přejel po zemi do Pakistanu , jelikož je vízum možné pouze v Čechách nebudu vědět přesný den příjezdu ani odjezdu, nebudu mít letenky, co vše je potřeba při žádosti? Jde žádát o víza na více jak 30 dní? Na netu jsem moc info nenašel, kdyby někdo měl vlastní zkušenost bylo by to super, díky.

0

Zdar, aj taká vec ako je vízová záležitosť je veľmi rýchlo sa meniaca .Čiže treba osobne,tel. pred s nejakou časovou rezervou.Nezabudni sa spýtať na prípadné zatvorenie ambasády z dovodu sviatkov (môžu sa nevydavat aj týždeň ).Asi by to šlo aj v Dillí len oficialne je oficiálne.Skúsenosť :vztricnost jednim slovom žiadne hranie sa na. "panov tvojho života" .Vyza budú na nejakú dobu v neakom termíne .Skús tam zavolať.

0 Citovat

Ahoj, neřešil někdo víza do Pákistánu v poslední době?

0
2 reakce