Chtel bych poradit ktera karta je nejlepsi pro mhd v honkong - chtel bych jen pro hongkong do ciny nepoterbuji . A druha otazka zda muzu pro zabavu chytat v mori na prut ryby - myslim ze by to zde melo byt bez problemu . .

Karta na pladby a dopravu + rybolov Hongkong

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Chtel bych poradit ktera karta je nejlepsi pro mhd v honkong - chtel bych jen pro hongkong do ciny nepoterbuji . A druha otazka zda muzu pro zabavu chytat v mori na prut ryby - myslim ze by to zde melo byt bez problemu .

0

Zde jeste karty ktere myslim - http://www.octopus.com.hk/get-your-octo ... index.html

0 Citovat

Ahoj, v Hongkongu si kup tu zakladni kartu, das za ni 50 HKD, ktery ti pak vrati. Je to tahle: http://www.octopus.com.hk/get-your-octo ... index.html

Kdyz prijdes ve stanici MTR k pokladne a reknes si o Octopus kartu, tak ti daji tuhle standardni. Rovnou si na ni i dej nejaky penize, tou kartou se pak da platit i vsude mozne v obchodech.

O rybolovu nic nevim smiley Ale nikdy jsem na HK ostrovech nevidela cizince chytat ryby.. takze predpokladam, ze to maji nejak omezeny.

0 Citovat

Diky ale uz jsem mesic doma - karta octopus stoji 150hkd - 100 je kredit - kdyz se karta vraci tak dostanete zpet jen 44 hkd - vsude mozne se platit neda - jen v par obchodech - pruty jsem nebral ale s chytanim by to melo byt v pohode.

0
3 reakce