Ahoj, nedávno jsem se vrátil z NY, kde jsme byli mimo jiné i na nákupech. Chci se zeptat zkušenějších shopaholiků, jestli ví i o nějakém outletovém centru, které je nám blíže a kde se dá nakoupit značkové hadry (Tommy, Lacoste, GAP, Nautica, Calvin Klein apod.) za rozumné paníze jako v US, tj. 10-20$ za triko, 20-30$ za kalhoty nebo bundu apod. Vlastní zkušenost mám jen z drážďanského TK MAXX, kde mi to ale vždy přijde šíleně přebraný, alespoň co se pánského oblečení týká. .

Nejlepší outlety v Evropě

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Ahoj, nedávno jsem se vrátil z NY, kde jsme byli mimo jiné i na nákupech. Chci se zeptat zkušenějších shopaholiků, jestli ví i o nějakém outletovém centru, které je nám blíže a kde se dá nakoupit značkové hadry (Tommy, Lacoste, GAP, Nautica, Calvin Klein apod.) za rozumné paníze jako v US, tj. 10-20$ za triko, 20-30$ za kalhoty nebo bundu apod. 


Vlastní zkušenost mám jen z drážďanského TK MAXX, kde mi to ale vždy přijde šíleně přebraný, alespoň co se pánského oblečení týká.

0

Za tyto ceny a v požadované šíři sortimentu jenom v US.

0 Citovat

outlet voderady :))

no asi tak ked ma Parndorf akcie alebo potom Primark odpad :)

0 Citovat

ten Primark odpad mi nezriedka vydrzi dlhsie nez "znackove" veci z US outletov. 

Aj tak to vsetko siju v jednej tovarni :)

0 Citovat

to je pravda, zalezi od kusu, len zial tam tie obchody vyzeraju ako keby tam odpad nakupoval :D (aspon co si pamatam ked bola nejaka akcia v Shoppingu Sud vo Viedni)

0 Citovat

Když  jsem v UK a mám časi nazbyt jezdím do Ashfordu - je tam pěkný outlet, blízko vlakového nádraží, a ceny jsou OK.

0 Citovat

Při současné ceně letenek do USA, není problém si tam jednou za čas zaletět nejen pro novou kolekci, ale spojit to i s výletem. Rád létám pokaždé jinam. Klasika je NY, Florida a západní pobřeží - to je v akci prakticky pořád. Těžší už je sehnat za dobrou cenu třeba Texas nebo Chicago, ale i tak je to jen otázka času. Nákup outfitu v Evropě jsem omezil na minimum.

0
6 reakcí