Zdravím, když pouze přestupuji v Kanadě, tak taky potřebuji vyřídit ETU? Je to stejný princip jako ESTA? ( vyřízení online). Dekuji za rady a sorry pokud je toto téma někde. .

Přestup v Kanade

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

8 reakcí

Zdravím, když pouze přestupuji v Kanadě, tak taky potřebuji vyřídit ETU? Je to stejný princip jako ESTA? ( vyřízení online). 

Dekuji za rady a sorry pokud je toto téma někde.

0

Ano, potřebujete. Je to stejně jako s ESTA.

0 Citovat

Díky, takže stačí vyplnit online a zaplatit jo? Na letišti nebude potřeba ukázat potvrzení předpokládám.

0 Citovat

Po nás chtěli vytištěnou ESTU (nebo víza) už na letišti v Madridu, na trase Madrid-NY... jestli je to pravidlo, nevím. Ale byl jsem rád, že ji s sebou mám.

0 Citovat

Po mě nic. A myslím, že to psali přímo na webu Ety, že žádné potvrzení nepotřebujete. Stačí mít správný pás.

0 Citovat

Ahoj, letíme pozítří do Kanady, bohužel, maminka omylem smazala email s potvrzením o eTA vízu. Psali jsme na oficiální stránky, na kterých jsme žádost vyplňovali, jestli by email mohli poslat ještě jednou, ale dodnes se nikdo neozval. Vím, že je vízum propojené s pasem, který bude mít u sebe, ale co dělat, když budou chtít vidět vytištěný email na letišti? Děkuji za rychlé rady

0 Citovat

Reknes jim, ze ho nemas? 💁🏼‍♀️ Nevim, proc by to vubec meli chtit videt...



ea0f717f-5492-4a13-8f9d-60c620552243.png

0 Citovat

Zde v diskuzi nade mnou se o tom kdosi zmínil. Proto mě to vyděsilo. Nevím, kdo všechno do databáze eTA vidí. Ale děkuji za uklidňující obrázek. 

0 Citovat

V Torontu na letišti při přestupu jsme nejdřív u takových samoobslužných terminálů načetli pas a pak jsme vyplnili několik údajů. Vylezlo nám potvrzení že máme ETA a teprve potom jsme šli na imigrační. Tam chtěli vidět akorát ten papír z terminálu a pasy. Žádný vytištěný mail nikdo nechtěl, ani při odletu v Berlíně.

0
8 reakcí