Zdravím, možná jsem zašel do špatné kategorie, nicméně bych se chtěl poradit. Letos v září nejspíš, máme plánu letět (3 osoby) na dovolenou. Zatím nás napadla Srí lanka, Čína či USA. Chtěl bych se zeptat co pro vás, kdo jste tam byl bylo tak nejlákavější, samozřejmě bych chtěl nakonec procestovat všechny tři. USA je USA to mě láka již od mala, a Asie taktéž. Ale bojím se, že např na Srí lance nebude co pořádně dělat, a na USA bych si musel připravit více peněz to samé asi Čína :D Snad někdo pochopí mou otázku, děkuju všem :)  .

Srí lanka, Čína, USA?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Zdravím, možná jsem zašel do špatné kategorie, nicméně bych se chtěl poradit. Letos v září nejspíš, máme plánu letět (3 osoby) na dovolenou. Zatím nás napadla Srí lanka, Čína či USA. Chtěl bych se zeptat co pro vás, kdo jste tam byl bylo tak nejlákavější, samozřejmě bych chtěl nakonec procestovat všechny tři. USA je USA to mě láka již od mala, a Asie taktéž. Ale bojím se, že např na Srí lance nebude co pořádně dělat, a na USA bych si musel připravit více peněz to samé asi Čína :D Snad někdo pochopí mou otázku, děkuju všem :) 

0

sorry ako, ale toto je otazka typu, chcem si kupit auto, doma, alebo motorku, co odporucite :D

si najprv uvedomte co chcete vidiet, aky mate budget, co vas laka.

Na Sri Lanke je co robit to sa neboj, nie su to Velke Kapusany, Amerika bude draha a Cina bude lacna ked nie si zapadna turista byvajuca len v drahych hoteloch a hladajuca europske jedlo.

0 Citovat

Nedávno měl Qatar zajímavé letenky z colomba do usa, aj businesses byl za rozumny peniz, cca 1100usd asi... Teda muzes skombinovat Sri lanku a usa... 

0
2 reakce