Zdravím vás všechny cestovatele Na přelomu VII/VIII budu na Kypru, tak pokud má někdo nějaké zkušenosti konkrétně s touto destinací tak bych byl velice rád  .

Internet na cestách

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Zdravím vás všechny cestovatele smiley

v dnešní době spousta lidí využívá smartphony nebo tablety. Tyto přístroje podporují internet, jak to řešíte v zahraničí? Wi-Fi je na hotelech a v restauracích, ale ty bohužel nejsou všude. Kupujete si místní sim s internetem? A případně kde toto hledat a nějaké tipy smiley Na přelomu VII/VIII budu na Kypru, tak pokud má někdo nějaké zkušenosti konkrétně s touto destinací tak bych byl velice rád smiley

Díky všem

0

Vodafona má celkem zajímavý tarif, ale nevím, zda funguje i s novými neomezenými - http://www.vodafone.cz/osobni/telefony- ... port-data/

Jinak Gorilla chystá data pro roaming, jelikož za nimi stojí p.Šimáně (Travel Service) a Petr Staněk (Gorilla) je tuším bývalý NewTravelák. Takže tam by toto mohlo být minimálně pro Evropu pecka. Výhledově půlrok.

Ale asi platí, že nejlepší je koupit si simku na letišti a využívat ji. V Asii to nestojí skoro nic smiley

0 Citovat

Já využívám zmíněný "Vodafone World Passport Data na stálo", tzn. zaplatím těch 350 Kč a daný měsíc (mé zúčtovací období) můžu využívat v zahraničí stejný datový tarif, jaký mám doma. Takže prostě využívám data v mobilu úplně stejně, jako je využívám v Česku. Platí stejné FUP atd. Nicméně za tuhle cenu je to k dispozici jen v zemích zóny 1 (v podstatě Evropa). Rozdělení do zón je na stránkách Vodafonu. Zóny 2 a 3 už jsou hodně drahé, takže třeba v USA nebo v Rusku jsem se zatím bez dat obešel.

0
2 reakce