Zdravim. Taka otazocka - letime do Agadiru a tam sa vobec neplanujeme zdrzat a zachadzat do mesta, ale hned prasime na juh k Sidi Ifni. Po poslednej skusenosti tam viem, ze s pivom je to riadna bieda. Ideme iba na tri dni, cisto iba na plaz a pivecko by mi tam  rozhodne chybalo. Preto by som si rad nejake vzal so sebou.V ofiko pravidlach je, ze je dovolene vziat liter palenky plus liter vina. Tak ma zaujima ci uz ma niekto nejaku skusenost s tymto alebo nie. Docital som sa aj, ze v casablance robia scany batoziny a mozu/nemusia riesit obsah. A tak rozmyslam, ze kebyze si vezmem 3 - 4l piva, ze ci by som to nejak ukecal resp ani nikto nic neriesil, alebo by bol z toho zbytocny maler... .

Pivo do Maroka

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Zdravim. Taka otazocka - letime do Agadiru a tam sa vobec neplanujeme zdrzat a zachadzat do mesta, ale hned prasime na juh k Sidi Ifni. Po poslednej skusenosti tam viem, ze s pivom je to riadna bieda. Ideme iba na tri dni, cisto iba na plaz a pivecko by mi tam  rozhodne chybalo. Preto by som si rad nejake vzal so sebou.

V ofiko pravidlach je, ze je dovolene vziat liter palenky plus liter vina. Tak ma zaujima ci uz ma niekto nejaku skusenost s tymto alebo nie. Docital som sa aj, ze v casablance robia scany batoziny a mozu/nemusia riesit obsah.

 A tak rozmyslam, ze kebyze si vezmem 3 - 4l piva, ze ci by som to nejak ukecal resp ani nikto nic neriesil, alebo by bol z toho zbytocny maler...

0

Když nevydržíš tři dny bez piva tak sedni na sud a jeď do Plzně :-)

0 Citovat

Zkušenosti s Marokem nemám ale počítej max litr piva

0 Citovat

Josef napsal(a):

Když nevydržíš tři dny bez piva tak sedni na sud a jeď do Plzně :-)


Jasne, ze vydrzim, niekto tu necital s porozumenim ;)

0 Citovat

Litr piva určitě. Běžně ho ale stejně jako další alkohol seženeš v supermarketu Carrefour. Prodávají ho odděleně od ostatního zboží.

0 Citovat

V sidi ifni asi tazko najdes carrefour a tez dost velky problem isto bude aj s chladnickou :)


Teple pivo, studene parky :)

0 Citovat

Update: Pri vychadzaniz letiska v Agadire, vas poslu na scan aj s check in batozinou. Mal som 6l piva a este flasku kapitana, typek nic neriesil. 

0
6 reakcí