Curve - Travel Card
Curve card je cestovatelská karta britské společnosti, která nabízí propojení více vašich platebních karet do jedné platební karty.
Vše ovládáte mobilní aplikací, kde si můžete přidat více platebních karet a jen pak nastavovat z jaké karty chcete následující platby strhávat a dokonce můžete i zpětně kartu změnit (tj. v aplikaci máte nastavené placení kartou A, ale po zaplacení si rozmyslíte, že se mají peníze raději strhnout z karty B, tak jen v aplikaci zpětně změníte kartu).
Karta se perfektně může hodit na cestování, máte jednu kartu s kterou můžete platit ze všech svých karet. Výhodou je i lepší kurz. Výběr do 200 liber z ATM zdarma kdekoliv!
V průběhu registrace můžete zadat můj promo code TFWOE (je to velké o, nikoliv nula), který vám přidá 5 liber zdarma na účet po provedení první transakce curve card. (já dostanu také 5 liber za doporučení nového uživatele)
Keďže je to tvoj prvý príspevok, tak malé upozornenie. Máš chybu v promo kóde, správny je JWTP3 :))
Velice dobrá zkušenost s Curve kartou z pobytu v USA, kde fachala bez problému i v půjčovnách i na hotelích v "módu" kreditka ...
Při registraci přes tento kód: QNB3XW2N vám bude na reward úcet pripsano 500 bodu = £5
Curve karta má lepší kurz než Revolut karta.
Koukám, že ty kódy neustále prodlužují. Curve je prima a přijde mi lepší jak Revolut ale jen s ní si stejně v zahraničí, když limit na free konverzi měn je 500 €/měsíc. Kombinace Curve a Revolut je nejlepší. (u podporovaných měn)