Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat zda má někdo jakoukoliv zkušenost s pojišťovnou Union. Trochu hloupě jsem si u nich zřídil cestovní pojištění a až potom jsem si přečetl recenze, které nebyly zrovna dobré. Po chvilce hledání jsem zjistil ze žádná pojišťovna na webu není hodnocena úplně nejlépe. Jde mi i to zda u nich zřízené cestovní pojištění vypovědět a přejít jinam..Nebo to nechat být... za každou zkušenost/radu budu velice rád. Děkuji :) .

Cestovní pojistění od Union

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat zda má někdo jakoukoliv zkušenost s pojišťovnou Union. Trochu hloupě jsem si u nich zřídil cestovní pojištění a až potom jsem si přečetl recenze, které nebyly zrovna dobré. Po chvilce hledání jsem zjistil ze žádná pojišťovna na webu není hodnocena úplně nejlépe. Jde mi i to zda u nich zřízené cestovní pojištění vypovědět a přejít jinam..Nebo to nechat být... za každou zkušenost/radu budu velice rád. Děkuji :)

0

Zo zdravotnych dovodov som musel zrusit cestu na Havaj, do tyzdna preplatili vsetko presne podla toho co bolo v zmluve, takze za mna spokojnost, nemozem sa na nich stazovat.... 

0 Citovat

Vyuziju tohle vlakno  na dotaz  existuje  cestovni  pojisteni , ktere pokryva zruseni letu ze strany  letecke spolecnosti  bez  ohledu na duvod  zruseni  , nebo zpozdeni  mene jak 6 hodin  na odletu ? , vetsina pojistoven , jak jsem zjistil  uznava  jen , kdyz je  zpozdeni  letu na odletu vetsi  jak 6 hodin a  zruseni letu neresi vubec a odkazje na reseni s leteckou spolecnosti  a jak se pak treba posuzuje , kdyz letecka spolecnost vyplati komepenzace ? 

A ktere pojisteni celkove  hodnotite nejlepe ?
0 Citovat

Pojišťovna Oslíčku, otřes se! 

CeDe?

0 Citovat

Petre76  jasne chapu dotaz pro  cesuj dementne , ale pojistovny  prilis neresim protoze mam irskou medical kartu a ceske pojisteni mi je celkem na nic  , ale zena ma jakousi pojistku  pres Kooperativu  a tam jsem narazail na  tech  6 hodin  a  zruseni letu neresili  ,  prece ale existuji treba pojisteni na rizikove sporty , zavodeni , barak v povodnove oblasti atd  , tak proc by nemohlo byt treba drazsi , ale nejake kvalitni   cestovni  komplexni pojisteni  nejen zdravotni  ale  i dalsi  komlikace s letem

0 Citovat

AXA ta nejvyšší, zpožděný let kvůli počasí o cca 30 hodin z Madeiry, počítali až po 6ti hodinách, ale další hodina = 500, kámoš z nich dostal full 10.000.

No a ještě jednou AXA tentokrát pro mě, ztracen kufr cestou na havaj, přišel až 3tí den, od aerolinky proplaceno oblečení, od AXY plné plnění v podobě 5.000. 

Za mě AXA vede! 

0 Citovat

K původnímu dotazu.. Union jsem využívala v minulosti, i při cestách mimo Evropu, a žádnou špatnou zkušenost nemám. Teď v poslední době využívám Axu sjednávanou online přes Srovnator.cz a kdybych se měla řídit recenzemi, nemohla bych vystrčit paty z domu :D

 
0
6 reakcí