Zdravím, jako dárek k vánocům jsme dostali dovolenou na Bali. Konkrétně se jedná o Jimbaran hotel Keraton. Proto uvítám jakékoliv informace, rady, tipy od lidí, kteří zde již byli. Pokud by se dokonce našel Čech žijící v této oblasti, budu moc ráda. Ani já ani manžel neumíme moc anglicky (takový lepší základ) tak z toho mám celkem bobky. Předem děkuji za odpovědi. .

Bali - Jimbaran

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím, jako dárek k vánocům jsme dostali dovolenou na Bali. Konkrétně se jedná o Jimbaran hotel Keraton. Proto uvítám jakékoliv informace, rady, tipy od lidí, kteří zde již byli. Pokud by se dokonce našel Čech žijící v této oblasti, budu moc ráda. Ani já ani manžel neumíme moc anglicky (takový lepší základ) tak z toho mám celkem bobky. Předem děkuji za odpovědi.

0

Kuta je dobry vyber, tam su pekne plaze sem tam do roka

http://tiny.cc/wey41y


0 Citovat

No Čechů žijících v této oblasti je jistě víc než dost. Ale co bys jako od nich očekávala. Že ti budou pomáhat? No nevím. Pokud máš takový lepší základ angličtiny, tak se nemusíš ničeho bát. Bali je Chorvatsko Asie, takže jsou tam na turisty opravdu připravení. Myslím, že by tam člověk vystačil i s posunkovou řečí. Hlavně aby měl penízky :)

0 Citovat

Děkuji za rychlé odpovědi. Co se týče Čechů žijících tam. Někde jsem četla zkušenost ostatních, že se tam s nějakou Češkou domluvili a ta jim udělala pruvodce|řidiče na pár výletů(samozřejmě za nějaký poplatek). V porovnání s tím, když se vydali sami, kdy měli problémy s vypujcenym autem a dostali se jen k prelidnenym památkám. A to už jsem zaslechla víckrát, že kdo to nezná na Bali je zklamaný, dokud mu někdo tamní neukáže i druhou tvář. :-) 

0 Citovat

Skúste tuto

https://www.facebook.com/groups/...261010129/

0
4 reakce