Pro znalce regionu bych mel dotaz, jestli je neco zajimaveho v thajskem meste Songkhla krome nabrezi, plaze a par portugalskych domu? A neco porozuhodneho ve meste Hat-Yai nebo je to jen misto na prestup bus/vlak/let?Rad bych se opet zeptal, jak se  nejlepe (nejrychleji a nejlevneji) dostat z malajskeho ostrova Langkawi do do thajskeho mesta Hat-Yai?1) z Langkawi trajektem do Satun a pak autobusem do Hat-Yainebo2) z Langkawi trajektem do Kuala Perlis a pak asi vice autobusy do Hat-YaiPredem diky za praktickou radu a info. .

Jizni Thajsko a Severni Malajsie

Založil ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Pro znalce regionu bych mel dotaz, jestli je neco zajimaveho v thajskem meste Songkhla krome nabrezi, plaze a par portugalskych domu? A neco porozuhodneho ve meste Hat-Yai nebo je to jen misto na prestup bus/vlak/let?

Rad bych se opet zeptal, jak se  nejlepe (nejrychleji a nejlevneji) dostat z malajskeho ostrova Langkawi do do thajskeho mesta Hat-Yai?

1) z Langkawi trajektem do Satun a pak autobusem do Hat-Yai

nebo

2) z Langkawi trajektem do Kuala Perlis a pak asi vice autobusy do Hat-Yai

Predem diky za praktickou radu a info.


0

Pre mna hat yai totalny odpad (cca 8rokov dozadu)

0 Citovat

Já jsem tam nebyl a asi tu nenajdeš někoho, kdo jel do Thajska přes Kuala Perlis (ani ten Satun asi není moc častý, spíš se jezdí přes Ko Lipe, pokud je vhodná sezóna), ale nechápu, proč zvažuješ jinou a komplikovanější variantu než přímo přes Satun, odkud jede přímý bus, když to ani není drahé -asi 30 MYR:

https://wikitravel.org/en/Langkawi

I kdyby někdo byl v Songkhle, dojmy jsou individuální a těžko odpoví lépe než třeba tato stránka:

https://wikitravel.org/en/Songkhla


0 Citovat

Ja hlavně nechápu, proč už to cpe do druhého vlákna. Včera jsem mu odpověděl a bez reakce. Asi chce slyšet, ze zpatky přes Malajsii je nejlepší možnost. Jinak si to nedokážu vysvětlit.A cena bude bud stejná nebo i dražší a místo jednoho přestupu v Satunu bude přestupovat 2 krát a to se jistě vyplatí :)

0 Citovat

Ahoj, jeli jsme takto v prosinci 2015, koupili jsme si lístky na trajekt do Satunu a poté dodávkou do Hat Yai. Také jsem tenkrát zjišťovala, jestli tam je něco k vidění a nic jsem nenašla, takže jsme se nezdržovali. 

0 Citovat

Těmto firmám by měly úřady zakroutit krkem a to jednou provždy aneb "  jim seknout po hřebínku " takže už na podvody ani nikdy nepomyslí ..:!!!

0
5 reakcí