Čauky, vím, že už tady podobné příspěvky jsou - nenašla jsem ovšem nic aktuálního a vzhledem k tomu, že se podmínky pojištoven a hlavně ceny pořád mění, zakládám proto nové forum :))Byla jsem trochu rebel a žádný pojištění si nesjednávala, ovšem při posledním výletu přes cestovku, kde bylo povinností a já se ocitla v nemocnici, tak mi došlo, že bych na další cesty vážně měla.Nechci to řešit při každé cestě, kterých mám tak 8-12 ročně, proto přemýšlím o nějakém vyhodnem celoročním pojisteni.Máte někdo nejaky rady a tipy? A jak to vlastně funguje s pojistenim ke karte?Díkx za tipy <3 .

Celoroční cestovní pojištění pro rok 2019

Založila ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Čauky, vím, že už tady podobné příspěvky jsou - nenašla jsem ovšem nic aktuálního a vzhledem k tomu, že se podmínky pojištoven a hlavně ceny pořád mění, zakládám proto nové forum :))


Byla jsem trochu rebel a žádný pojištění si nesjednávala, ovšem při posledním výletu přes cestovku, kde bylo povinností a já se ocitla v nemocnici, tak mi došlo, že bych na další cesty vážně měla.


Nechci to řešit při každé cestě, kterých mám tak 8-12 ročně, proto přemýšlím o nějakém vyhodnem celoročním pojisteni.



Máte někdo nejaky rady a tipy? A jak to vlastně funguje s pojistenim ke karte?


Díkx za tipy <3

0

To bys měla říci, jakou máš kartu ;-) U prémiových bakovnictví máš solidní roční rodinné pojištění v ceně.

0 Citovat

mám ČSOB - klasiku, žádnou premium :)

0 Citovat

U ČSOB můžeš mít roční pojištění v tý nejvyšší verzi za 1250 Kč na rok, je tam limit 3,5 milionu a maximální délka jedné cesty 120 dnů.

https://www.csob.cz/portal/lide/...-ke-kartam

Podle mě je to super nabídka, na výhodnější se dostaneš třeba pokud máš ISIC, tam je roční za 350 Kč.

0 Citovat

čauky, absenci CP nevnímám jako známku rebelství a ani známku punku, ale známku něčeho úplně jiného. již dříve zde 100x probíráno, dál nebudu rozebírat. určitě je dobrým nápadem obrátit se na "svou" banku, která ti vydala karty. CP je běžným produktem ke kartě. kecal bych, jestli ke každé nebo spíše jen kreditní.

0 Citovat

jezis to je super k ty karte.. to jsem ani necekala ze bude takhle levny :)) tak to bylo jednoduchy...to jsem mela jen trochu vic zapojit mozek a poguglit, diky :))

0 Citovat

Adla napsal(a):

to jsem mela jen trochu vic zapojit mozek a poguglit, diky :))

Jojo. To jsi měla :-))

0 Citovat

Má někdo zkušenosti s pojištěním od Equa bank? Na BNP Paribas jsem neslyšela moc chvály...

0 Citovat

Mám zkušenost od jednoho zde hodně propíraného cestovatele a kupodivu mu uhradili během jednoho pojistného roku několik PU, kdy některé byly řekněme, ne úplně košer... Tedy u mě dobrý:-) Ale to není věc BNP, spíš Europe Assistance.

0 Citovat

niemandos napsal(a):

Jojo. To jsi měla :-))

;)
0
9 reakcí