Zdravím,máte někdo zkušenosti s výběry z bankomatů v Číně konkrétně tedy v Pekingu?Jaké banky použít?Jaké jsou poplatky za výběry účtované čínskou bankou? Výběry mám zdarma takže mi jde o ty "lokální" poplatky.Kolik min. a kolik max. bankomaty umožní vybrat?Předem díky za tipy a rady!  .

Bankomaty v Číně

Založil ve fóru Co se nevešlo

8 reakcí

Zdravím,


máte někdo zkušenosti s výběry z bankomatů v Číně konkrétně tedy v Pekingu?

Jaké banky použít?

Jaké jsou poplatky za výběry účtované čínskou bankou? Výběry mám zdarma takže mi jde o ty "lokální" poplatky.

Kolik min. a kolik max. bankomaty umožní vybrat?


Předem díky za tipy a rady! 

0

Za mě Bank of China, které jsou na každém rohu, jsou bez poplatků a myslím, že nejvíc jsem jednorázově vybíral 3 000 RMB, nejmíň nevím, ale počítám, že to bude 100 RMB?

0 Citovat

eremi napsal(a):

Za mě Bank of China, které jsou na každém rohu, jsou bez poplatků a myslím, že nejvíc jsem jednorázově vybíral 3 000 RMB, nejmíň nevím, ale počítám, že to bude 100 RMB?


jestli mají výběry bez poplatků pak je to super a bez problému, díky za informaci 

0 Citovat

Nevím o tom,že by existovaly nějaké poplatky.Vybíral jsem u různých bank...

0 Citovat

Kamarad co se vratil minuly tyden z Hainanu si na to docela stezoval - rikal ze se CZ kartou nedalo nikde platit a v podstate krome Bank of China (coz vygooglil az hotelu) nikde vybrat - krom toho pak CZ karty akceptoval jakykoliv bankomat v Hiltonech / Mariottech.. ;) Specielne to prej bylo prekvapko na letisti, je dobry mit nejakou z tech Asijskejch taxi aplikaci.. ;)

0 Citovat

Už to jsou sice 4 roky, ale taky byl docela problém platit s kartou a hlavně Mastercard. S Visou nebyl skoro problém a všude byly loga Visa. Často ve spojení s logem olympiády.

0 Citovat

Platby v lepších hotelech a větších obchodních domech kartou ok. 

Jednou jsem měl problém vybrat s MC debit z bankomatu, ale ten samý mi vydal peníze na Visa credit. 

Na nákup jídla na ulici se hodí mít drobné cash. 

0 Citovat

bankomaty jsou v Pekingu a ve městech nad milion obyvatel všude a s výběry problém nemám (mám ale HSBC kartu), bez poplatků, VISA či MC OK. Na pár místech šlo platit pouze AliPay, ale na drtivé většině míst zaplatíš kartou. Pokud tedy neplánuješ trek po Tibetu či nějakou misi za Ujgury.

0 Citovat

Jde mi ciste o vyber hotovosti. Diky vsem za reakce - budu hledat Bank od China

0
8 reakcí