Hledám někoho, kdo mě nahradí na zajezdu do Kambodže. Bohužel nemůžu odletět. Je to v listopadu 2019, průvodcem a organizátorem je můj skvělej kamarád Luboš Beňo, kterej v Kambodže byl už několikrát a miluje to tam a dokáže ukázat to nejlepší z této země, takže to určitě stojí za to. Víc info je zde https://www.zirhamia.cz/expedice/kambodza/ Spěchá, děkuji. .

Prenecham dovolenou - Kambodza

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

12 reakcí

Hledám někoho, kdo mě nahradí na zajezdu do Kambodže. Bohužel nemůžu odletět. Je to v listopadu 2019, průvodcem a organizátorem je můj skvělej kamarád Luboš Beňo, kterej v Kambodže byl už několikrát a miluje to tam a dokáže ukázat to nejlepší z této země, takže to určitě stojí za to. Víc info je zde https://www.zirhamia.cz/expedice/kambodza/


Spěchá, děkuji.

0

Nějak nechápu, co je v té základní ceně obsaženo kromě průvodce... Pokud jen toto, trošku se obávám, že je to jaksi mimo obvyklý záběr těchto stránek.

0 Citovat

Hledaj  hejly ...

0 Citovat

Hele, není ten Beňo z Berouna??? 

0 Citovat

Při plné obsazenosti je to 130 000 kč za 2 týdny práce.. No řekněte, kdo to má? :D  Ale většina těch tripů vypadá obsazeně, tak to asi bez zájmu nebude. 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Při plné obsazenosti je to 130 000 kč za 2 týdny práce.. No řekněte, kdo to má? :D  Ale většina těch tripů vypadá obsazeně, tak to asi bez zájmu nebude. 

No vypada, ale jestli je to pravda 😀 to je vec druha

0 Citovat

Ti dokáží vydělat i na těch blbých e-vízech, jejichž vyřízení trvá maximálně 10 minut, a celou proceduru zvládne i cvičená opice. Zirhamia chce "férových" 1200 Kč, přičemž standardní cena je 36 USD = 815 Kč. 

0 Citovat

Tak jsem se podíval na web a Luboše Beňa  znám, po pravdě čumím, co dělá. Myslím že po prodeji svých aktiv je totálně zajištěný a tedy divím se, že má tohle zapotřebí. Ale každý den asi vstává řada blbců, ochotných sponzorovat koníčky vyvoleným:-) Přej a bude ti přáno.

0 Citovat

Na Zirhamii jsem narazil už před nějakou dobu. Z jejich itinerářů expedic jsem občas vykradl nějaké tipy na výlet v dané oblasti. Každopádně nechápu, že je někdo ochoten dát za průvodcovské služby takovou částku. Z fotek to vypadá, že expedice  jsou často obsazené a jezdí s nimi i mladší turisti. Nerozumím tomu.

0 Citovat

Tak hloupých, ustrasenych a jazykove nevybavenych lidi je celá rada. A to ze ma prachy Cali neznamená, ze nechce další. Asi sam víš, ze tak to ve světě většinou nechodí ;-) Ci jedna špatná investice nebo bývala manželka  vsechno změnila :-)))) 

0 Citovat

Ono záleží, jak se to vezme - průvodce taky musí zaplatit své náklady s cestou. Pokud by to byl opravdu dobrý a zkušený průvodce, je ta cena poměrně přijatelná.

Sám často na různých místech ve světě hledám někoho z expatů jako průvodce na nějaký ten den - je to neskutečná studnice vědomostí a zkušeností.

Je jen škoda, že původní přispěvatel je nejspíše z..d co tomu jen chce udělat touto formou reklamu. 

0 Citovat

Božena napsal(a):

Já si spíš myslím, že pánovi došlo, co to zaplatil za blbost a ted chce peníze zpět. Tak hledá jiného troubu tady.

Jestli to spis není jen uboha reklama. 

0 Citovat

Rudá Marta napsal(a):

No a co jinýho by to asi tak bylo?

Chapu , ze  Semelka ma jasno. Ale ja jistotu nemám. Pac vím, ze blbcu je u nás víc než dost :-)

0
12 reakcí