Ahoj, má někdo zkušenosti s půjčením vybavení na šnorchlování  a místem kde šnorchlovat v plavkách(jedu s  kamarády a holky se chtějí koupat v normálních plavkách), takže veřejné pláže asi nepřipadají v úvahu. Počítáme se šnorchlováním tak na půl dne. Budu rád za každé info. Díky .

Šnorchlování Aqaba

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj, má někdo zkušenosti s půjčením vybavení na šnorchlování  a místem kde šnorchlovat v plavkách(jedu s  kamarády a holky se chtějí koupat v normálních plavkách), takže veřejné pláže asi nepřipadají v úvahu. Počítáme se šnorchlováním tak na půl dne. Budu rád za každé info. Díky

0

My jsme byli loni na zacatku listopadu, nejhezci to podle me bylo kolem utesu s nazvem Japanese Garden. Kousek odtud je par hotylku, myslim, ze veci na snorchlovani pujcovali vsude. My jsme bydleli v Bedouin Garden, tak jsme pujcovali tam.


S verejnou plazi neni problem, manzelka tam v bikinach lezela celou dobu - ptali jsme se na hotelu, jak to je, a rekli nam, ze v pohode.(akorat bacha, nebyly moc lezadla, a na nekterych castich plaze se k veceru griluje, takze podle toho vypada i cistota). Kdyby jste chteli ale neco extra, kousek je soukromy klub (Berenice), ale dle meho to za to nestalo.

0 Citovat

Potvrzuju, že veřejná část South beach je v pohodě, není třeba platit za soukromé. Japanese garden je pro šnorchlování top místo, ale v blízkém okolí jich je ale více...Bydleli jsme v příjemném hotýlku Rea Sea Dive Center Hotel, kde půjčí vybavení, poradí dle vašich schopností, kam se v moři vydat, případně za nějakých 20 USD vyrazí nějaký potápěč s vámi a provede vás pod hladinou. 

0
2 reakce