Ahojte cestovatelia,Pred nedávnom som narazil na "MONESE" aplikáciu https://monese.com/eu/  ktorú by som porovnal úplne s revolutom - účty ale len v €/GBP.Registrácia prebehla úplne v pohode, človek vyplnil základné údaje, nahral občiansku a je tam ešte aj "video overenie", ale to bolo jednoduché, prakticky človek len kývne podľa pokynov na mobile, do ľava  - prava, povie nahlas 3-4 čísla a registrácia bola ukončená bez nejakej potreby spájať sa s operátorom (ako napr. u 365tky)Vedenie, doručenie karty je úplne zadarmo(SIMPLE VARIANT - https://monese.com/eu/pricing ) a prakticky ide o podmienky rovnaké ako má bezplatný revolut a  výbery do 200€ zdarma, nad 200€ (2%). Takže to beriem ako taký doplnkový bezplatný revolut a mám o 200€ zdarma na výberoch v bankomate.Rýchlo dobíjania bezproblémová, zatiaľ úplné v pohode + na začiatok rozdávajú vstupný bonus 15€, ak by náhodou niekto chcel, tak hned v úvode môžete pridať pozývací kód: MATUS022 a obaja dostaneme (po prvom zaplatení kartou) po 15€ na účet ako bonus.Aplikácia v CZ jazyku, prehľadná, dobíjanie zdarma (minimum 10€ ako revolut). Zároveň som v emaily dostal na 3 mesiace free premium účet,promokód (uplatňuje až po otvorení učtu v časti "promo akce"): PREMIUMPLEASE , tak snáď sa to po 3 free mesiach automaticky zruší, lebo inak 14€ :-D .

Monese konkurent revolutu

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahojte cestovatelia,

Pred nedávnom som narazil na "MONESE" aplikáciu https://monese.com/eu/  ktorú by som porovnal úplne s revolutom - účty ale len v €/GBP.

Registrácia prebehla úplne v pohode, človek vyplnil základné údaje, nahral občiansku a je tam ešte aj "video overenie", ale to bolo jednoduché, prakticky človek len kývne podľa pokynov na mobile, do ľava  - prava, povie nahlas 3-4 čísla a registrácia bola ukončená bez nejakej potreby spájať sa s operátorom (ako napr. u 365tky)


Vedenie, doručenie karty je úplne zadarmo(SIMPLE VARIANT - https://monese.com/eu/pricing ) a prakticky ide o podmienky rovnaké ako má bezplatný revolut a  výbery do 200€ zdarma, nad 200€ (2%). Takže to beriem ako taký doplnkový bezplatný revolut a mám o 200€ zdarma na výberoch v bankomate.


Rýchlo dobíjania bezproblémová, zatiaľ úplné v pohode + na začiatok rozdávajú vstupný bonus 15€, ak by náhodou niekto chcel, tak hned v úvode môžete pridať pozývací kód: MATUS022 a obaja dostaneme (po prvom zaplatení kartou) po 15€ na účet ako bonus.

Aplikácia v CZ jazyku, prehľadná, dobíjanie zdarma (minimum 10€ ako revolut). Zároveň som v emaily dostal na 3 mesiace free premium účet,promokód (uplatňuje až po otvorení učtu v časti "promo akce"): PREMIUMPLEASE , tak snáď sa to po 3 free mesiach automaticky zruší, lebo inak 14€ :-D






0

Tá karta k simple (free) je MC debetka embosovaná alebo nie?

0 Citovat

Otestoval jsem aplikaci Monese, tak přidávám konkrétní zkušenosti.

Je to další z nových fintechů vedle Revolutu, Curve, apod.


Základem je EUR nebo GBP účet, k tomu karta, velmi dobré kurzy. Dřív to nebylo konkurenceshopné, měli poplatek za vedení i za zaslání karty, teď chtějí předehnat Revolut, tak nabízí nově vše zdarma.


Nově jsou bez poplatku všechny základní položky (zřízení, vedení účtů, vydání i zaslání karty, dobíjení jinou kartou, odchozí platby)  + jako bonus při zřízení při doporučení 15€,tj 386,-kč.


Postup zřízení je celkem jednoduchý: stáhnete Monese appku do telefonu, vyberete euroúčet, vyplníte základní údaje, vyfotíte občanku nebo pas, pak následuje ověření přes krátké automatické video (nemluvíte s živým člověkem, instrukce dává automat - otočíte hlavou doleva, doprava a zpět, pak přečtete česky nahlas 3 čísla, vše komplet v češtině).

Ověření dělá nějaký algoritmus, schváleno během pár vteřin.

Pak potvrdíte žádost o kartu, která přišla poštou z Anglie do týdne.

Karta je Mastercard debit prepaid, neembosovaná, všechny údaje jsou na zadní straně.

Karta dojde neaktivní, aktivuje se opsáním kodu z dopisu do aplikace.

Nabití peněz možné jakoukoliv debetkou nebo převodem zdrama.

Při následném placení velmi dobrý kurz, CZK/EUR 25,82

Po první platbě druhý den připsán bonus 15€.


Celkem nic nového proti Revolutu, ale jako záložní řešení, případě získání bonusu to není špatné.


Pokud chcete, můžete využít můj referal BRETI738 a po aktivaci a první platbě dostanete 15€.

0 Citovat

V jejich ceníku jsem v tabulce našel - min. dobití 10 € měsíčně. Aplikují to?

0 Citovat

Sorry za neskorsiu odpoved,

Karta je pise Goro neembosovana, velmi zaujivama karta s osobnymi udajmi a cislom na druhej strane karty.

Vramci zakladneho zdarma urctu nie su ziadne poplatky(teda dufam 😀). Minimalne jednorazove doplnenie uctu je ako u revolutu 10€.


img-20190927-231846.jpg

0
4 reakce