Dobrý den,prosím Vás, nemáte někdo tip na celoroční cestovní pojištění do Austrálie?Byla by to tato doba v kuse, nebudu tudíž splňovat podmínku cesty do 90-ti dnů, což je (vždy, jak jsem pochopila?) třeba k pojištění ke kartám a vzhledem k lokalitě se zkrátka pozná, že jsem se po uplynutí 90-ti dnů nevrátila.Možnosti, které jsem našla, jsou relativně dost nákladné, tak by mě zajímalo, zda někdo nevíte o něčem jiném..Díky. .

(Celoroční) cestovní pojištění - nad 90 dní

Založila ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Dobrý den,


prosím Vás, nemáte někdo tip na celoroční cestovní pojištění do Austrálie?

Byla by to tato doba v kuse, nebudu tudíž splňovat podmínku cesty do 90-ti dnů, což je (vždy, jak jsem pochopila?) třeba k pojištění ke kartám a vzhledem k lokalitě se zkrátka pozná, že jsem se po uplynutí 90-ti dnů nevrátila.

Možnosti, které jsem našla, jsou relativně dost nákladné, tak by mě zajímalo, zda někdo nevíte o něčem jiném..


Díky.

0

Pozri Truetravellet https://www.truetraveller.com/

0 Citovat

Pojištění ke kartě asi na celý rok nebude nikde. Podíval jsem se na web Uniqa, kde si někdy sjednávám cestovní pojištění. Základní pojištění na rok (mimo USA a Kanadu) s limitem 5 mil. Kč stojí 6692 Kč (možná se dá sehnat i levněji přes nějaký webový srovnávač, ale někdy nabízí jen dražší balíčky). Jestli se ti zdá toto hodně, zajímalo by mě, jak chceš financovat rok života nebo dokonce cestování v Austrálii. Ušetříš i za zdravotní pojištění v ČR, které je podstatně dražší, když se před odjezdem odhlásíš. (Pokud bys tam chtěla pracovat, cena je mnohem vyšší, ale nižší než ZP v ČR a vyděláš si na to, ale možná by z té práce plynulo pojištění. S tím ale nemám zkušenost.)

0
2 reakce