Strejda s přítelkyní čas od času spolu někam vyjedou třeba na víkend. V rámci vánočních dárků zvažujeme nějaký poukaz na pobyt/cestu. Jelikož nevíme, kdy by měli čas/dovolenou, špatně se plánuje konkrétní termín.Zvažujeme tedy poukaz na letenku třeba od Wizzu/Ryanu, at si následně vyberou kdy a kam, případně jelikož známe pár lokalit, kam by se chtěli podívat, zkusit v nějakém hotelu poptat voucher v odpovídající výši na víkendový pobyt.Ten voucher na pobyt je reálný? Řešil to už někdo? Je mi jasné, že hotel má cenu i podle sezony, ale to by imho šlo dořešit doplatkem. .

Voucher letenka/ubytování?

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Strejda s přítelkyní čas od času spolu někam vyjedou třeba na víkend. V rámci vánočních dárků zvažujeme nějaký poukaz na pobyt/cestu. Jelikož nevíme, kdy by měli čas/dovolenou, špatně se plánuje konkrétní termín.
Zvažujeme tedy poukaz na letenku třeba od Wizzu/Ryanu, at si následně vyberou kdy a kam, případně jelikož známe pár lokalit, kam by se chtěli podívat, zkusit v nějakém hotelu poptat voucher v odpovídající výši na víkendový pobyt.
Ten voucher na pobyt je reálný? Řešil to už někdo? Je mi jasné, že hotel má cenu i podle sezony, ale to by imho šlo dořešit doplatkem.


0

Toto je hodně ošemetné... nebylo by lepší se s nimi domluvit, aby si vybrali konkrétní místo a čas pobytu a teprve pak jim to zaplatit/přispět? Aby se z toho nestal "nevhodný" dárek... já bych měl strach.

0 Citovat

Ta tema tu uz je. Skuste nabuduce venovat minutu casu vyhladaniu pred tym, nez zalozite nove vlakno. Dik.

https://www.cestujlevne.com/disk...vce-server

https://www.cestujlevne.com/disk...vek-103048

0 Citovat

Kaji se, k večeři si dám za trest pouze slanečka.
Poukaz od SA, Pelikana, atd. bude opravdu řešením. Vidím, že oba přesměrovávají na svou verzi bookingu, zkusím si pro zábavu pohrát s tím, zda se nějak budou lišit ceny.

0 Citovat

Na tuhle situaci je za mě nejlepší vytisknout si nějakej voucher udělanej klidně i v malování a ten dát pod stromek. Jakmile budou mít vybranej termín, tak jim to koupit dodatečně a je to :) 

0
4 reakce