Predám America the Beautiful Annual Pass, platný do mája 2020 s kopou užitočných drobností pre plánovanie tripu zadarmo :). Jedno podpisové políčko voľné. Osobný odber v Žiline alebo Bratislave, prípadne dobierka (aj do ČR). Pribalím informačné letáčiky a mapky z národných parkov západu USA (super pre domáce plánovanie, sú tam odporúčané traily a mapky pekne pokope).Viem tiež pribaliť 2x nabíjateľnú TAP card pre dopravu v Los Angeles (takže ju nebudete musieť kupovať).Cena celého balíčka 35€ (900Kč)V prípade záujmu pridám aj 4 sprievodcov Lonely Planet (aktuálne verzie, v angličtine, v perfektnom stave ako nové), cena 5 eur / 130Kč za kus, v prípade kúpy všetkých naraz 15 eur / 390Kč (t.j. celý balíček za 45 eur / 1290Kč).Sprievodcovia:Los AngelesSan FranciscoCaliforniaSouth West USAKontakt na mňa buď cez Bazoš - https://vstupenky.bazos.sk/inzer...alicek.php alebo tu na fóre cez PM.Díky :) .

Predám Annual pass (do 5/20) + 4x Lonely Planet sprievodcov pre Západ USA a "štartovací pack"

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

0 reakcí

Predám America the Beautiful Annual Pass, platný do mája 2020 s kopou užitočných drobností pre plánovanie tripu zadarmo :). Jedno podpisové políčko voľné. Osobný odber v Žiline alebo Bratislave, prípadne dobierka (aj do ČR). 

Pribalím informačné letáčiky a mapky z národných parkov západu USA (super pre domáce plánovanie, sú tam odporúčané traily a mapky pekne pokope).

Viem tiež pribaliť 2x nabíjateľnú TAP card pre dopravu v Los Angeles (takže ju nebudete musieť kupovať).

Cena celého balíčka 35€ (900Kč)

V prípade záujmu pridám aj 4 sprievodcov Lonely Planet (aktuálne verzie, v angličtine, v perfektnom stave ako nové), cena 5 eur / 130Kč za kus, v prípade kúpy všetkých naraz 15 eur / 390Kč (t.j. celý balíček za 45 eur / 1290Kč).

Sprievodcovia:

  • Los Angeles
  • San Francisco
  • California
  • South West USA

Kontakt na mňa buď cez Bazoš - https://vstupenky.bazos.sk/inzer...alicek.php alebo tu na fóre cez PM.

Díky :)


img-3354.jpeg
n7gq2152skofiu5xq0ov0q-thumb-3753.jpg
img-3353.jpeg

0
0 reakcí