Ahoj, vzhledem k nečekaným rodinným komplikacím prodám zpáteční letenku Praha - Colombo se společností Air Arabia, v termínu 15. 2. 2020 - 29. 2. 2020. V ceně letenky je rezervované sedadlo a odbavené zavazadlo v hmotnosti 20 kg. Původní cena: 13 500 Kč, nyní 9 990 Kč. Veškeré poplatky související se změnou jména samozřejmě uhradím, cena 9 990 Kč je tak pro vás finální. Více info v SZ. Děkuji. .

Prodám zpáteční letenku na Srí Lanku

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

13 reakcí

Ahoj, vzhledem k nečekaným rodinným komplikacím prodám zpáteční letenku Praha - Colombo se společností Air Arabia, v termínu 15. 2. 2020 - 29. 2. 2020. V ceně letenky je rezervované sedadlo a odbavené zavazadlo v hmotnosti 20 kg. Původní cena: 13 500 Kč, nyní 9 990 Kč. Veškeré poplatky související se změnou jména samozřejmě uhradím, cena 9 990 Kč je tak pro vás finální. Více info v SZ. Děkuji.

0

férová nabídka, zeptám se známých.. držím palce s prodejem!

je jen jedna letenka?
0 Citovat

Děkuji moc :-) Ano, jen jedna letenka. Původně jsem měl letět s přítelkyní, ale ta nakonec nemůže, nicméně já poletím.

0 Citovat

Kdyby měl někdo zájem, zpáteční letenka je stále k mání.

0 Citovat

Snižuji cenu na 8 990 Kč.

0 Citovat

Mozna  nez snizovani  ceny pro jednoho o celkem ne zase  vyznamnou castku 1000 Kc , by bylo uspesnejsi  nabidnou obe letenky , a letet pak s pritelkyni  jindy nebo jinam ,ale to me jen tak napada 

0 Citovat

Mikire, už takhle na letenkách pro jednoho tratím neuvěřitelné peníze. Pokud by se mi podařilo je za oněch 9 tisíc prodat, zůstanou mi z nich necelé 3 tisíce...

0 Citovat

Myslím,že mikir to myslel tak,že ta letenka je velmi pravděpodobně neprodejna,dvě by byly zajímavější nabídka.On zázrak bude,jestli z toho dostaneš vůbec něco zpět a "neuveritelne" peníze není pár tisíc, tohle se prostě občas stane...

0 Citovat

Zkus to nabídnout třeba přes facebook někomu, kdo se jmenuje stejně - ještě můžeš snížit cenu když ušetříš za přepis jména.

0 Citovat

Jestli jsi to platil kreditkou, koukni, zda náhodou nemáš dobré pojištění. Mě takhle banka vrátila peníze za 3 letenky, když rodina onemocněla.

0 Citovat

Jasně, chápal jsem jeho radu. Jen mi tedy přijde jako hloupost prodat takto pod cenou obě letenky a tratit na nich dohromady 20 tisíc, než být ve ztrátě 10 tisíc s jednou letenkou (pokud se tedy prodá). Jinak bohužel, finta se jménem nepřipadá v úvahu, neboť  má velmi neobvyklé jméno a pojištění karty také ne, neboť důvody nevyužití letenek jsou osobního charakteru.

0 Citovat

Letěl bych sám a příště, pokud ještě bude zájem, bych si to zopakoval... žádný stres. Aspoň prozkoumáš terén. Ještě přijdeš mockrát o peníze zbytečně... :-)

0 Citovat

Omlouvám se za spamování, nicméně letenka je stále k mání - slevuji na finálních 7 000 CZK. Tak kdyby měl někdo zájem...

0 Citovat

Píšu soukromou zprávu.

0
13 reakcí