Ahoj! V roce 2020 bych chtela zazadat o Work and Holiday vizum v Australii. Jeden z pozadavku je mit "letter of introduction from your tertiary institution". Chtela bych se zeptat co takovy dopis obnasi a jak ho muzu ziskat?  Jeste bych chtela dodat, ze ziji v Peru. Existuje tedy moznost ziskat dopis elektronicky? A uvitam vsechny vase zkusenosti! :) Predem dekuji za odpoved.  .

Austrálie - Work and Holiday visa

Založila ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj!

V roce 2020 bych chtela zazadat o Work and Holiday vizum v Australii. Jeden z pozadavku je mit "letter of introduction from your tertiary institution". Chtela bych se zeptat co takovy dopis obnasi a jak ho muzu ziskat? 

Jeste bych chtela dodat, ze ziji v Peru. Existuje tedy moznost ziskat dopis elektronicky?

A uvitam vsechny vase zkusenosti! :)


Predem dekuji za odpoved.

0

To se budeš muset zeptat ve VŠ nebo VOŠ, kterou jsi absolvovala. Stejně jako loni před Peru se tu ptáš na základní věci, aniž by sis o tom něco více přečetla. Na webu mzv na stránce, kam jsem se dostal po krátkém googlování, je ten dopis ke stažení:

https://www.mzv.cz/jnp/cz/inform...i.html

Asi ti s tím stejně bude muset pomáhat někdo v ČR, protože potřebuješ překlady dokumentů provedené akreditovaným překladatelem. Taky budeš potřebovat anglické certifikáty, které nejsou starší než 12 měsíců.

https://jakdoaustralie.cz/viza-d...class-462/

Jak ses uchytla v Peru? Byla tu o tom loni rozsáhlá diskuze.

0
1 reakce