Ahoj, začátkem února letím na 4 dny do Barcelony, přílet je někdy kolem druhé hodiny dopoledne ve čtvrtek a odlet v neděli kolem 15. hodiny.  Zajímalo by mě, jak je to ve měste s dopravou? Našel jsem nějaké informace, kolik zhruba stojí jízdenky, že jde koupit blok a další. Ale taky jsem nalezl turistickou kartu tzv. barcelona card asi za 40 euro viz https://bcnshop.barcelonaturisme...=8963-2203 . Máte prosím někdo zkušenosti s touto kartou?  V případě zájmu ji stačí jen koupit online a nějak vytisknout, nebo se musí ještě v Barceloně vyřídit přímo kartička?  Co jsem dohledal, tak celodenní by měla stát kolem 8,60 Euro. Asi bych koupil vždy na každý den, abych měl jistotu.  Ještě jsem úplně neplánoval jak hodně budu cestovat, ale budu tam prvně, takže asi něco projedu. Když si připlatím pár eur, můžu mít právě tu Barcelona card. Jenom si nejsem jistý, jestli je tam zahrnuto opravdu všechno, dopravy z letiště a další.  Navíc má mít i slevy na památky.  Budu rád za zkušenosti.   .

Barcelona v únoru a doprava

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj, začátkem února letím na 4 dny do Barcelony, přílet je někdy kolem druhé hodiny dopoledne ve čtvrtek a odlet v neděli kolem 15. hodiny. 


Zajímalo by mě, jak je to ve měste s dopravou? Našel jsem nějaké informace, kolik zhruba stojí jízdenky, že jde koupit blok a další. Ale taky jsem nalezl turistickou kartu tzv. barcelona card asi za 40 euro viz https://bcnshop.barcelonaturisme...=8963-2203 .


Máte prosím někdo zkušenosti s touto kartou?  V případě zájmu ji stačí jen koupit online a nějak vytisknout, nebo se musí ještě v Barceloně vyřídit přímo kartička? 


Co jsem dohledal, tak celodenní by měla stát kolem 8,60 Euro. Asi bych koupil vždy na každý den, abych měl jistotu. 


Ještě jsem úplně neplánoval jak hodně budu cestovat, ale budu tam prvně, takže asi něco projedu. Když si připlatím pár eur, můžu mít právě tu Barcelona card. Jenom si nejsem jistý, jestli je tam zahrnuto opravdu všechno, dopravy z letiště a další.  Navíc má mít i slevy na památky. 


Budu rád za zkušenosti. 

0

Pokud chceš slevy na památky a dopravu, tak je asi pro tebe nejlepší Barcelona Card. Pouze na dopravu se může vztahovat Hola Barcelona na 72h (21,33€) nebo 96h(27.72€), které zahrnují i cesty z letiště a na letiště. 

0 Citovat

Děkuju moc. Našel jsem, že si ji koupím online a pak vyzvednu v informačním centru na letiště nebo nějakém pickup místě. Nějaké památky plánuji, ale ještě zvážím, jestli se mi cenově vyplatí ta za 50 euro. 


Něco mám vyhlédnuté, ale zase nevím, aby to vycházelo výhodně, propočítám. Každopádně co chi vidět určitě je jedno museum a vodní svět, budu ještě dělat seznam a plánovat.

0
2 reakce