Dobrý den, měl bych dotaz k počasí na Dominikánské republice.  Chtěli bysme s přítelkyní letět do Dominikánské r. na líbanky a nevíme jaký vybrat termín.  Chtěli bysme letět hned po svatbě - přelom září a ríjna.  V tu dobu tam, ale bývají hurikány - na jak dlouho se ale zdoje liší - někde se píše že tam bývají jen v říjnu, někde srpen až listopad atd. Bylo by lepší tam letět až na přelomu listopadu a prosinci? Jak je to ale pak s deštnou sezónou? Je to prý rozdělené - sever ostrova je v jedné půlce roku, jih druhá pulka?  Mohl by mi to prosím někdo pořádně vysvětlit? Ideálně někdo kdo tam byl. Jaká je reálná hrozba hurikánů? Jináč déšť nám nevadí, chceme tam být na 3 týdny, takže jestli pár dní bude pršet tak nám to nebude vadit, spíš aby nepršelo celou dobu. :D Děkuji  .

Počasí Dominikánská republika

Založil ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

Dobrý den,

měl bych dotaz k počasí na Dominikánské republice. 

Chtěli bysme s přítelkyní letět do Dominikánské r. na líbanky a nevíme jaký vybrat termín. 

Chtěli bysme letět hned po svatbě - přelom září a ríjna.  V tu dobu tam, ale bývají hurikány - na jak dlouho se ale zdoje liší - někde se píše že tam bývají jen v říjnu, někde srpen až listopad atd.

Bylo by lepší tam letět až na přelomu listopadu a prosinci?

Jak je to ale pak s deštnou sezónou? Je to prý rozdělené - sever ostrova je v jedné půlce roku, jih druhá pulka? 

Mohl by mi to prosím někdo pořádně vysvětlit? Ideálně někdo kdo tam byl. Jaká je reálná hrozba hurikánů?


Jináč déšť nám nevadí, chceme tam být na 3 týdny, takže jestli pár dní bude pršet tak nám to nebude vadit, spíš aby nepršelo celou dobu. :D
Děkuji

0
0 reakcí