Zdravím, od pátku budu s kámošem 4-5 dní v Istanbulu a přemýšlím, jak řešit datovou SIMku. Přečetl jsem si Prepaid data wiki: https://prepaid-data-sim-card.fa...iki/Turkey Bohužel těch možností je plno a každý obchod si stejně může účtovat kolik chce - máte někdo konkrétní zkušenost s nějakým obchodem? Ideálně na SAW nebo v centru (Eminonu, Karakoy,...) díky  .

Istanbul: kde koupit datovou SIM/internet

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

6 reakcí

Zdravím, od pátku budu s kámošem 4-5 dní v Istanbulu a přemýšlím, jak řešit datovou SIMku.


Přečetl jsem si Prepaid data wiki:

https://prepaid-data-sim-card.fa...iki/Turkey


Bohužel těch možností je plno a každý obchod si stejně může účtovat kolik chce - máte někdo konkrétní zkušenost s nějakým obchodem? Ideálně na SAW nebo v centru (Eminonu, Karakoy,...)


díky


0

DimikUK napsal(a):

Ne, proste jdi do obchodu a kup si SIM. Nechapu co resis.


řeším to, že každý obchod má jiné ceny a někteří obchodníci nejsou úplně nejpoctivější lidi na světě... vím o několika případech, kdy lidem buď prodali předražený balíček, nebo jim řekli, že v balíčku je něco jiného než nakonec bylo... takže bych se tomu rád vyhnul

0 Citovat

Sam si si dal odpoved, skvely navod mas priamo:

https://www.traveltomtom.net/des...r-tourists

ci potrebujes mat skusenost zo vcerajsku, najlepsie v rodnom jazyku?

0 Citovat

DimikUK napsal(a):


V tom pripade Turecko neni destinace pro tebe. Turci jsou v ojebavani hvezdy.


Už jsem v Istanbulu 4x byl ale vystačil jsem si s wifi. Se scamy nemám problém, jen jsem doufal, že se třeba najde někdo, kdo řešil nedávno podobný problém a napsal by: byl jsem tu, stálo to tolik, případně mám osobní zkušenost s tímto... 


Není, tak v pohodě... Asi jsem špatně položil otázku, tak se omlouvám, že to někoho podráždilo. 

0 Citovat

Pisu o SIMkach ve svym cestopisu

0 Citovat

V listopadu jsem koupil sim primo na letisti.  Byly tam dva nebo 3 stanky - kazdy pro jednoho z operatoru. Kousek je i bankomat. Na vyber vzdy z nekolika tarifu. Letiste Sabiha Gökçen (SAW)

0 Citovat

Já to řešil přes AirBaltic SIM, speciálně Istanbul. Jsou tam dost drahý, co se týče SIM karet. Takže se vyplatil právě ten AirBaltic balíček 1 GB.

0
6 reakcí