Ahoj,nemáte někdo informaci o zavřených přechodech mezi Severním a Jižním Kyprem.(případně,které zůstaly otevřeny).Nebo kde se dá sledovat vývoj situace? V pondělí máme přílet do Larnaky,busem do Nikosie,kde máme na severní straně zamluveno auto a jedem na východní cíp ostrova (Karpaz),kde máme ubytko. jestli se tam vůbec dostaneme? Dík  .

Info o přechodech na Kypru

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj,nemáte někdo informaci o zavřených přechodech mezi Severním a Jižním Kyprem.(případně,které zůstaly otevřeny).Nebo kde se dá sledovat vývoj situace? V pondělí máme přílet do Larnaky,busem do Nikosie,kde máme na severní straně zamluveno auto a jedem na východní cíp ostrova (Karpaz),kde máme ubytko. jestli se tam vůbec dostaneme?

Dík

0

O víkendu jsme byli na Kypru (jen v řecké části) a z DROZDu mi přišlo tohle upozornění:

Kypr: dočasné uzavření některých přechodů se severním Kyprem Kyperská vláda dočasně uzavřela s platností od soboty 29. 2. 2020 následující přechody mezi jižní a severní částí Kypru: pěší přechod na Ledra street v centru Nikósie, dále Astromeritis, Lefka a Dherynia. Opatření bylo přijato jako prevence šíření koronaviru Covid-19. Ostatní přechody (Agios Dometios, Ledra Palace a Kato Pyrgos) zůstávají v provozu. V případě potřeby kontaktujte ZÚ Nikósie tel: +357/99356380

0 Citovat

Dík,snad aspoň ty vydrží do pondělí :-)

0
2 reakce