Ahoj, 8.  února 2020 jsem odjel na absolventskou stáž do Anglie. Nemám místní zdravotní pojištění, jen cestovní k účtu revolut. Chci tu zůstat, protože si myslím, že při transportu je ještě větší šance na nákazu a také nechci šířit nákazu mezi své příbuzné. Dokáže někdo posoudit, zda je cestovní pojištění od revolut dostatečné, kdybych měl náhodou nějaké komplikace s coronavirem? Pojistí mě v této situaci nějaká jiná spolehlivější pojišťovna? Našel jsem tento článek: "Většina pojišťoven u cestovního pojištění bude krýt náklady na léčebné výlohy spojené s Koronavirem, pokud cílová destinace nebyla v době odjezdu vyhlášena jako riziková. " https://www.top-pojisteni.cz/poj...oronavirus Anglie sice nebyla vyhlášena jako riziková v době odletu, ale nyní při uzavírání smlouvy je, proto moc nevěřím, že by mě někdo v této chvíli pojistil. díky za tipy  .

CORONAVIRUS - cestovní pojištění k revolut

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj,

8.  února 2020 jsem odjel na absolventskou stáž do Anglie. Nemám místní zdravotní pojištění, jen cestovní k účtu revolut. Chci tu zůstat, protože si myslím, že při transportu je ještě větší šance na nákazu a také nechci šířit nákazu mezi své příbuzné.

Dokáže někdo posoudit, zda je cestovní pojištění od revolut dostatečné, kdybych měl náhodou nějaké komplikace s coronavirem?

Pojistí mě v této situaci nějaká jiná spolehlivější pojišťovna? Našel jsem tento článek:

"Většina pojišťoven u cestovního pojištění bude krýt náklady na léčebné výlohy spojené s Koronavirem, pokud cílová destinace nebyla v době odjezdu vyhlášena jako riziková. "

https://www.top-pojisteni.cz/poj...oronavirus


Anglie sice nebyla vyhlášena jako riziková v době odletu, ale nyní při uzavírání smlouvy je, proto moc nevěřím, že by mě někdo v této chvíli pojistil.

díky za tipy

0

A máš to základní pojištění nebo jsi si koupil speciální? Základní platí pouze pro cesty do 40 dnů.

0 Citovat

Cesta domů teď je méně riskantní, než se stát účastníkem experimentu, který na svých občanech chystá britská vláda.

0 Citovat

Předpokládám, že na absolvenstkou stáž se nejezdí ve věku 70+. Takže jemu osobně s vysokou pravděpodobností nic závažného nehrozí a aspoň nenakazí někoho v rodině.


S pojištěním mne napadá, jestli ještě neplatí nějaké prodloužené období na klasické pojištění jako v EU. 

0
3 reakce