Mikirův svět
Mikire, Ty znáš srovnatelnou (!) nákazu před Covidem ?
Myslím, že u Babiše je volné místo poradce. Nevyužít takovou odbornou kapacitu jako jsi Ty, by byla veliká škoda.
Stydím se za našeho pana prezidenta. Svoje názorové veletoče kryje výrokem : Jenom blbec nemění svůj názor . Tento výrok vysvětluje Tvoje konzistentní chování....
mikir napsal(a):Vzhledam k tomu ,ze mi byla vymazana jedna odpoved eremimu ve vlakne o LOT OSR -PRG tak bude utlumena i moji cinost tady ,,,smyslem diskuze jsou nazory a ne cenzura a mazani prispevku i kdyt ten co mi byl smazan se tematu primo netykal ale byl jen reakci na to co napsal eremi , kdyz by byla i jeho reakce smazana, tak bych proti tomu smazani te me nic nemel ,nakonec jsem mu to i napsal ,ze ja bych to nepsal ,kdyz by nebyla jeho reakce Vidim ze kasta jede v plne sile .ale chapu , ze je to vec majitelu webu kam to chteji vest
Ovsem kam co umistim je moje vec a zatlacovat se do Mikirova sveta jako do nejakeho druhoradeho chlivku nenecham i kdyz chapu to vymazani , protoze by na nej byly nejspis reakce
Mikire tak jsem tě přechváli, zjevně jsi to nepochopil. Není tvoje věc kam co umístíš, to je celá ta věc, co se tu od začátku řeší.
Tady je to správné místo, kam si můžeš ty své hlouposti a nesmysly zcela mimo témata vypisovat, jak se ti zlíbí a kdo bude mít chuť, ten si je přečte (osobně jsem si přečetl jen tento, na který reaguji, když jsem v něm zahlédl svůj nick, delší ignoruji).
A to tvoje vyplakávání ohledně nějaké "kasty" je úplně směšné, jsi jako ufňukaný ublížený smrad. Jsem zvědav, jak dlouho ti tvé utlumení "činnosti" vydrží a komu, kromě skupinky tvých věrných, co ti píšou SZ, bude tvá "činnost" chybět.
mikir napsal(a):Vzhledam k tomu ,ze mi byla vymazana jedna odpoved eremimu ve vlakne o LOT OSR -PRG tak bude utlumena i moji cinost tady ,,,smyslem diskuze jsou nazory a ne cenzura a mazani prispevku i kdyt ten co mi byl smazan se tematu primo netykal ale byl jen reakci na to co napsal eremi , kdyz by byla i jeho reakce smazana, tak bych proti tomu smazani te me nic nemel ,nakonec jsem mu to i napsal ,ze ja bych to nepsal ,kdyz by nebyla jeho reakce Vidim ze kasta jede v plne sile .ale chapu , ze je to vec majitelu webu kam to chteji vest
Ovsem kam co umistim je moje vec a zatlacovat se do Mikirova sveta jako do nejakeho druhoradeho chlivku nenecham i kdyz chapu to vymazani , protoze by na nej byly nejspis reakce
Tak snad nezůstane jen u slibů :)
Around 10,500 people arrived in Ireland through Dublin Airport last week, the Minister for Health has revealed.
Speaking in the Dáil, Stephen Donnelly said that between 1,000 and 3,500 people were still arriving in the country every day.
Last week there were around 10,500 arrivals in Dublin Airport alone, he said during a debate on the Government’s legislation on mandatory quarantine for international arrivals.
Pry ziju ve svem svete , ktery nema s realitou nic spolecneho ,tak zvu vsechny normalni diskutery do svobodneho sveta , bez uzavrene skupiny , ktera si potrebuje dokazovat svou pravdu . blokovanim ucastniku, prudenim a skryvanim jejich komentaru
Kdo ma obavu se svobodne vyjadrit zde muze napsat do SZ preju vsem hezky den a brzky navrat k normalnimu cestovani i k staremu dobremu CL
Myslim si ,ze za 5 let co sem chodim to posoudit umim . a uz mi prislo na na SZ i to ze to nekdo vzdava ,,, skoda kazdeho kdo nevydrzi ,ale chapu, ze nekterym, se uz skupina mistru sveta zajida Tady snad nebudou ...
Tak jsem nasel tohle forum a zkusim sem davat fotky z Irska, ale s nazoru o covidu neustoupim jen mam pocit ze to vzajemne presvedcovani dvou skupin nema smysl
I sem mam z domu kousek na predposledni fotce je nakladni lod (lod duchu ) co pri hurikanu Denis v unoru 2020 najela bez posadky na pobrezi dodnes tam strasi fotky jsou z letosniho rijna
mirjur napsal(a):paráda, snad se tam někdy taky podívám
Koukám na fotky a říkám si totéž 🔝🙏✈
Nemam problem nekoho z tech slusnych pozvat kdyz jsem tu sam a nikam neletim ,nebo nabidnout odvoz na neproflaknuta mista Nejhezci ale nejturistictejsi je podle me zapadni pobrezi ,jihozapad ,severozapad je pro mne uz moc daleko moc tam nejezdim, ale jih taky neni spatny ,myslim to kde bydlim a je tady trosku stabilnejsi pocasi nez na tom zapade , asi nejlepsi z celeho Irska Jinak znam takovou hezkou country pisen V Irsku nikdy neprsi, nikdo nema kone a zadny Ir nepije : ))
Tak dneska 3 den po sobe azuro coz je vetsinou zdejsi limit hezkeho pocasi ,ale zatim je barometr vysoko ,ale predpoved se uz kazi Tak fotky dneska z civilizace , kam to mam k mori par minut ode me , v lete tam byva dost lidi a more je prilis melke na muj vkus, tak jezdim jinam
Tak ja se polepsim no.....ale to jen nahodou :-))) (to bylo nekdy v rijnu ,ale neni to problem kdykoliv )
Tak opet slunecno ale vetrno ,tak radeji par fotek z minulosti ale stale jizni pobrezi jen uz za Corkem ,kdezto ja bydlim pred nim ,ale daleko to zase nemam
tonicu kazdy den posviceni neni a pred chvili jsem psal ze je slunecno a vetrno a ted uz mam zase kapky deste na okne tady neni radno jit ven bez vetrovky do deste kdyz by nebyl na obloze ani mracek Jsou i situace kdy na jedne strane domu prsi a na druhe sviti slunko to se pak dobre foti duhy :-)
No tak jeste neco zase z meho okoli ,patri to k mym oblibenym ,jen clovek musi davat pozor aby ho tam priliv nezavrel asi by se dalo nekde vysplhat nahoru je to pristupne jen pri odlivu hned to bude maly technicky problem pri mem amaterismu s notasem :-)
Tak uz jsem nad tim zvitezil :-) neni to moc zname misto sjezd tam je kolem farmy po velmi uzke ceste s dvema zatackami ktere se vetsinou nedaji projet najednou ,plaz ma clovek vetsinou pro sebe ,jen jak uz pisu je treba hlidat prilv pruchod na druhe fotce more zaplavi :-)
No a trochu proflaknuta oblast zapadniho pobrezi znamy objekt Kylemore Abbey a NP Connemara
Tak jeste pridam par fotek ze Severniho Irska jsou uz starsiho data kdy byla horsi technika Jedna se o nejatraktivnejsi cast Antrim
Tak slibeny jihozapad , Ring of Kerry
No a ostrov Dursey kde zije trvale jen 8 obyvatel a vede tam s Beary jedina lanovka v Irsku, pres morsky pruliv ,auta tam nemusi mit registraci ,parkuji u lanovky s klickem v zapalovani a treba s papirem na sedadle s napisem pozor nebrzdi a v hodne zajimavem technickem stavu :-) Zadna lod tam po vetsinu roku nejezdi pruliv ma silny nebezpecny proud a pristav tam temer zadny neni
A jeste par fotek s te oblasti