Zdravim vospolok, dnes som tak rozmyslal, kam by som tak najblizsie siel ked sa uvolnia rozne karateny a obmedzenia. Kedze s leteckou dopravou sa neda na 100% ratat, tak tu je zoznam takych blizkych destinacii na roadtrip, ktore  by som rad navstivil, okrem mnohych slovenskych lokalit. 1. roadtrip na konak do Uzhorodu :) to by bolo asi prve 2. vystverat sa na Hoverlu a pobudnut v tej oblasti okolo Vorochty 3. Solinske jazera v Polsku 4. Uzice Srbsko a Sarganska Osmica 5. Kysibelka  na ceste do Prahy :) 6. Felcsút - rodisko Orbana 7. Maramures a Viseu de Sus v Rumunsku  .

Post-COVID bucket list

Založil ve fóru Co se nevešlo

Neví někdo, kde se v Turnově poblíž centra ( ul. 5. května)  dá parkovat celodenně zdarma?

0 Citovat

U kulturniho centra to je myslim za dvacku na 24h

0 Citovat

Katka napsal(a):

Ja by som chcela navstivit np Pieniny a Muransku planinu, ferratu pri Martine par mensich atrakcii ako Zbynovsky budzogan alebo hupacku pri Lietavskej Lucke ak sa mi podari dostat cez leto na Slovensko :) 

Ak sa ešte niekto chystáte navštíviť Pieniny, určite nevynechajte plte! Super informácie k pltníctvu na Dunajci môžete nájsť aj tomto webe: https://antiquavilla.sk/plte/ Poskytujú celú trasu splavu a miesto na plti sa dá rezervovať aj online! :-)

0