UVOLŇOVÁNÍ restrikcí a cesta k normálu
Michal napsal(a):Další důvod si kupovat od ČD rozdělené lístky 😁
A to se vyplatí riskovat pak v SRN případné potíže?
Ochcávání jako modus vivendi?
To, že víš, že je něco konina a že se to navíc dá snadno ochcat, ještě neznamená, že to budeš dělat a pojedeš tam vzpomínat na čtyřicátá léta při debatách s oficíry...
David v emailu psal:
Dnes jsem poslouchal skvělý díl podcastu DEEP TALKS od Petra Ludwiga na téma, zda se umírá „s Covidem“ nebo „na Covid“. Miluji datově podložené názory a musím se přiznat, že jsem změnil na celou kocovidí věc pohled.
Jak to teda teď vidíš?
Policia slovenskej republiky pritvrduje v boji proti covidu
baca12 napsal(a):A ide sa do ulic
sa tam medzi sebou intelektuali este pobiju a bude vybavene :D
Třeba miluju, když se nějaký východevropan nastěhuje do UK a začat brojit proti přistěhovalcům.
Ukrajina neprodlouží zákaz vstupu cizinců - platný do 28.9., nicméně zveřejnila seznam nežádoucích zemí:
Maďarsko nechá hranice zavřené i v říjnu , oznámil ministr zahraničí. Výjimka pro lidi ze zemí visegrádské čtyřky , tedy i z ČR, bude platit i nadále.
via idnes.cz
Ahoj, necestovali jste nebo nebudete teď někdo z AT do IT? Mám letenku na 10.10-13.10 s tim že do Vídně pojedu busem z Brna. Chci se zeptat jestli se mam koukat na podminy vstupu do země skrz Covod na CZ-AT a AT-IT nebo CZ-IT..?
Na ČT1 tvrdili, že v Madridu opět připravují lockdown. A že tam lidé protestují kvůli příliš mírným opatřením.
Prymula 19 navrhne nouzovy stav..... sice chtel az pristi tyden, kdy se mela sejit vlada ,ovsem ta se podle Babise sejde mimoradne ve stredu , tedy jeste pred volbama .... a bude bude po ptakach ...
A ja prispel Ryanairu prece jen 8 eury na vyber meho oblibeneho sedadla i kdyz jsem chtel cekat na 48 hodin pred odletem ,ale s 50 lidmi to asi poleti a pak to nejak dopadne ....
@Bára: zatím vše v pohodě a bez problémů, nikde nic nechtějí, jen měří za pochodu teploty.
Řecko - vstup pro Čechy jen s testem v Aj bez ohledu to, ze které země příjíždí
Tak debata o věrohodnosti lockdownu Madridu výše částečně pravdivá. Zbytné cesty z/do rizikových oblastí jsou na 14 dnů omezeny/zakázany.
https://www.mzv.cz/madrid/cz/kon..._do.html
V CR se o tomhle moc nikde nepise ,ale pokud bude prijaty celoevropsky jednotny semafor tak to vlastne muze byt jeste horsi nez to je ted
Dnes jsem kupoval jízdenky do Vídně - ČD a pokladní u kasy mi říkala, ať si hlídám spoje nazpět, že se mají od příštího týdne rušit nějaké mezinárodní vlaky. Tak jen takovej nepotrvzenej drbík do pléna, protože jsem to zatím nikde off. nečetl, ale vlastně to je jen otázka času ...