Ahoj, na wizzair jsem našel letenky do Dubaje cca za 1000 Kč z Budapešti na tuto sobotu. Jak je to, nejsou tam ještě zavřené hranice? Podle všeho tam chtějí test?  .

Dubaj

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Ahoj, na wizzair jsem našel letenky do Dubaje cca za 1000 Kč z Budapešti na tuto sobotu. Jak je to, nejsou tam ještě zavřené hranice? Podle všeho tam chtějí test?

0

Jsou to lety do Abu Dhabi, je potřeba potvrzení o pojištění a test. Pozor ale v A.D. chtějí test i po příjezdu z jiného emirátu tzn. i po příjezdu z Dubaje.

Nevím jak je to v Maďarsku po příletu z SAE.

0 Citovat

Emiráty v červenci. To chceš.

0 Citovat

Blázen 😂

0 Citovat

:D emiráty v červenci jsou šílenost...

0 Citovat

Těch současných 43 ve stínu s minimální vlhkostí nevypadají tak hrozně. Pořád lepší jak 35 v Bangkoku nebo Singapuru se skoro 100% vlhkostí, což se běžně nazývá sezóna. Být to z Prahy s půldenní pauzou mezi lety, budu to minimálně zvažovat 😂

0 Citovat

Tam bylo vedro i v únoru . V létě ani nahodou. 

0 Citovat

@Michal

Vlhkost výrazně stoupá večer po západu, takže si moc nepomůžeš. Přes den to opravdu není pěkný ani ve stínu, na pláži se dá chvíli vydržet až později odpoledne. To už zase ale někdy bývá nepříjemná ta vlhkost.. Jinak se dají asi jedině procházet muzea nebo obchody 🤷‍♀️

0 Citovat

Jak na mnie ten serw po dzierżawie samochodowi jest najlepszy że widziałem! Doradzam wszystkim dzierżawić samochody tylko tu!

https://www.bocubo.com/wypozycza...and-warsaw

0 Citovat

@ Michal: Na tu minimální vlhkost bys musel jet do vnitrozemí. Vyšší vlhkost je v létě poblíž moře i přes den:

Summer in Dubai begins around the last week of April and ends around the first week of October. This period is characterized by extremely hot weather, hot winds and high humidity. https://en.wikipedia.org/wiki/Cl...e_of_Dubai

Když je člověk aklimatizovaný (což ale nejde na klima letní Dubaje), je Bangkok v létě v pohodě. Vlhkost se tam v průměru pohybuje mezi 70 a 80%. https://en.wikipedia.org/wiki/Ba...imate ; Já tam byl v září a na přelomu května a června i za horkých slunečných dní (kdy je vlhkost nižší) a chodil jsem i dost pěšky. Když je v deštivých dnech vyšší vlhkost, je zároveň chladněji, tak to je pak úplně v pohodě. Byl jsem taky např. v srpnu v Yangonu nebo v dubnu v Kuala Lumpur (2. nejdeštivější měsíc) a bylo to podobné.

0
9 reakcí