Ahoj mám dotaz ohledně testovacích center v Praze. Mohl bych  vás poprosit o zkušenosti? Kde byla nejpříjemnější cena i s certifikátem v angličtině? Případně kolik za to chtěli a do jaké doby vám přišly výsledky.   Díky :)   .

Testovací centrum na Covid v Praze

Založil ve fóru Co se nevešlo

13 reakcí

Ahoj mám dotaz ohledně testovacích center v Praze. Mohl bych  vás poprosit o zkušenosti? Kde byla nejpříjemnější cena i s certifikátem v angličtině? Případně kolik za to chtěli a do jaké doby vám přišly výsledky.  

Díky :) 

0

Byl jsem ve Vojenský  nemocnici  a výsledek přišel cca za  15 hod a potvrzení přišlo další den. 

V zahraničí jsem měl výsledek v češtině.

0 Citovat

Prevedig Praha Bohnice 1700, s mezinarodnim certifikatem 1800 do 24 hodin (ale dostal jsem vzdy ten samy den odpoledne), expresni priplatek do hodiny za 800. Ale zkusenosti z kvetna/cervna, kdy tam bylo prazdno, nevim jak se to zmenilo.

0 Citovat

Nebyl jste někdo v posledních dnech na testu na letišti po příletu? Četla jsem něco o několika hodinách čekání, tak jestli to stále platí..

0 Citovat

Podle provozu, když přiletí naráz Emirates a Qatar nebo WizzAir z Tirany, je to na hodiny (ale i v jiné časy někdy). A někdy zase úplně pusto, těžko dát přesnou informaci který den v kolik je tam prázdno a kdy fronta až ven, strašně se to mění.

0 Citovat

Gabe napsal(a):

Četla jsem něco o několika hodinách čekání, tak jestli to stále platí..

Já bych hlavně doporučil mít nějaký záložní plán, kam se případně na test vydat. Nejen že může být dlouhá fronta, ale také se může stát to, co se stalo kolegyni z práce minulý týden. Ta přiletěla nějakým večerním letem a na testovacím místě jim oznámili, že do konce provozní doby už všechny lidi z fronty otestovat nestihnou.

0 Citovat

OK, díky! Počítám s čekáním. Letím s QA, tak třeba budou mít Emirates krapet zpoždění 😁 

0 Citovat

Prosím v nějakém vláknu někdo před nedávnem dával fotku jak přímo vypadá test z GHC na Letisti Praha... uz jsem jich zpetne projel nekolik a nikde to nemohu najít. Nema nekdo lepsi pamet me nasmerovat kde to bylo? Diky

0 Citovat

Mohl by mi někdo poradit, kde se dá v současnosti otestovat na covid  PCR v Praze o víkendu za rozumnou cenu? Díky

0 Citovat

Praha 6 Pelléova 

0 Citovat

Dík, ale jestli myslíš Prevedig, tak ten pokud dobře vidím má bohužel v neděli jen do 13 hod. Já potřebuji sž k večeru

0 Citovat

Co jsem zatím našel je Vyšetři.Mě. Ti mají různě po Praze Ruzyně třeba) do 18 hodin za 990Kč/24 hod 

1 Citovat

Zličín parkoviště Tesco/IKEA

 

1 Citovat

Covidpoint.cz  

0
13 reakcí