Korona je momentalne v druhej vlne, ale aj napriek tomu pokracujeme v planoch :)   04 - BUD - Larnaca (Wizz 17,8 € RT s flex) 06 - VIE - Ohrid \ Corfu - BUD (Wizz 20€) 07 - VIE - Corfu (Wizz 21€ RT s flex) 08\09 -  VIE- Barcelona pokus c. 2\Menorca (Wizz 30€ RT) 09 - Alexandria - MPX (Wizz 20€ s flex) 10 - Cluj Napoca\Kutaisi - Abu Dhabi (WIzz 10€+10€ s flex) 10 - Abu Dhabi - BUD (Wizz 40€ s flex) 10 - Bratislava - Odesa (11€ s flex) 10 - Kiev - Krakow (12€ s flex)   PS: Menorca z VIE je takmer na cele leto za 20 RT,  Mykonos za 30    .

Vaše lety 2021

Založil ve fóru Co se nevešlo

Jakub Langer napsal(a):

Takže IGU - VCP (Viracopos Campinas) - LIS, tak to muselo být s leteckou společností Azul. Jaká byla hlavně na tom delším letu do Evropy?

Správne a úplne v pohode. Nič čo by som mohol vytknúť :) Na kratšom lete bol dokonca tiež entertainment system (Embraer 195-E2)

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

@ Jan Paděra

Vidím, že jsi měl úplně stejný itinerář v Kolumbii jako mám v plánu já. Jen já to mám opačně a vynechán Medelín. Vím, že je to tu mimo téma, ale nezaslechl jsi na San Andresu, jak to vypadá s Providence? Chceme tam zaletět na pár dnů, ale ubytka jaksi nejsou a nikdo se nám neozývá. Prý tam bylo tornádo nebo co a trošku ostrov pocuchalo. 

Tak to vůbec netuším. Providence jsme neřešili. Na letišti ale myslím nějaký lety na tabuli byly. 

0 Citovat

Nevadí. Jo letadla létají, jen jaksi nejsou na bookingu žádná ubytka a přes Airbnb se nikdo neozývá. Zvláštní.

0 Citovat

Tam to vypadá, že jsou ještě v pytli z toho tornáda, který bylo největší, co kdy Kolumbii zasáhlo, https://www.youtube.com/watch?ap...VspamoUdUU

0 Citovat

No vypadá to tak.

0