Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, akú sim kartu si kúpiť v USA? Som tu na 9 mesiacov. Zatiaľ som natrafila len na karty, ktoré majú mesačný poplatok a za ten ponúkaju väčšinou unlimited hovory, smsky atď (najlacnejšie som našla toto http://www.ultra.me/ ). Ja by som chcela skôr niečo na spôsob kreditu. Kde mám nabitú sumu a z tej sa mi strhne to, čo prevolám. Data nepotrebujem, ani international hovory/smsky. Chcem to hlavne na to, aby sa mne mohol niekto dovolať, občas napísať nejakú smsku, prípadne zavolať. Existuje tu vôbec niečo také? Ďakujem za rady  .

Sim karta - USA

Založila ve fóru Co se nevešlo

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, akú sim kartu si kúpiť v USA? Som tu na 9 mesiacov. Zatiaľ som natrafila len na karty, ktoré majú mesačný poplatok a za ten ponúkaju väčšinou unlimited hovory, smsky atď (najlacnejšie som našla toto http://www.ultra.me/ ). Ja by som chcela skôr niečo na spôsob kreditu. Kde mám nabitú sumu a z tej sa mi strhne to, čo prevolám. Data nepotrebujem, ani international hovory/smsky. Chcem to hlavne na to, aby sa mne mohol niekto dovolať, občas napísať nejakú smsku, prípadne zavolať. Existuje tu vôbec niečo také? Ďakujem za rady smiley

0

Koukni tady, ale jak moc je to momentalne aktualni musis zjistit primo na strankach.
http://www.prepaidgsm.net/en/usa.php (prepaid offer)
Neco se da nechat poslat i z Amazonu
http://www.amazon.com/H2O-Wireless-Dial ... d_cp_cps_0
Dale by se mela dat koupit za asi 10 USD prepaid SIM primo u T-Mobile, je tam nejaky maly kredit a dobijeci kupony se daji koupit.

0 Citovat

Předplacenky prodává každý Radioshack nebo podobné elektro v těch jejich mini-mallech http://www.radioshack.com/family/index.jsp?categoryId=13265705
pay-as-you-go funguje jako v Čechách, ale pokud vím, tak všude je nějaká forma minimální měsíční útraty, např https://us.good2gomobile.com/plans.aspx

0 Citovat

Zdravím,

Budu 4 dny v New Yorku a po příletu na JFK potrebuju koupit simku, abych mohl zavolat do hotelu a použit DATA.. nemáte někdo zkušenosti kde na JFK koupit a připadne jakou na takto málo dní?!

Díkes smiley

0 Citovat

t-Mobile má asi 3$ na den unlimited data 3g, já to kupoval až na manhattanu

0 Citovat

Na JFK jede 30min free WiFi ....

0 Citovat

Nějaké aktuální info? Chtěl bych si taky na ty 2 týdny pořídit nějakou pre-paid simku. Jde mi čistě jen o data.

0 Citovat

Já jsem si pořídil (ale ještě nevyzkoušel..) kartu od Ultra Mobile, s tarifem 29,-USD zdarma volání do ČR a přes pražské číslo i obráceně a 1GB dat. Jde i přikoupit nebo dát jiný tarif, který individuálně vyhovuje. Používá sítě T-Mobile, tak uvidíme. Mám to jako nouzovku, kdyby bylo ouvej:-)
http://ultra.me/

0 Citovat

Důrazně nedoporučuju https://www.zipsim.us

Aktivace měla proběhnout během pár minut, nakonec trvala cca 4 dny. Po 4 dnech začaly jít data, hovory až za další den.
Zákaznická podpora naprosto neschopná.

0 Citovat

ultra.me vypadá zajímavě, hlavně kvůli možnosti volat k nám. Jen škoda, že simku neposílají mimo USA. Musel bych to řešit až na místě, což se mi moc nechce.

Našel jsem ještě toto: https://www.prepaidzero.com/

Zkoušel někdo? Simku pošlou i k nám. Za 30 Euro je 1 GB dat, neomezené volání v US, bohužel žádné mezinárodní hovory, ale lze na to přidat kredit.

0 Citovat

Ahoj,
v únoru na Floridě jsem používal SIM od Simple Mobile. Koupil jsem ji před cestou na EBay za cca 350,- Bylo tam něco jako první měsíc vše zdarma a 2GB internet. Prodejci z EBay jsem pár dní před cestou jen poslal zprávu, aby mi SIM aktivoval.

Po přistání v US mi pak hned běžel internet. Za mě určitě doporučuji. Na eBay je nabízí víc prodejců.

0 Citovat

Na posledni vylet do USA jsem ciste pro data poridil taky Ultra, myslim ze je to to nejvyhodnejsi, nebo minimalne jeden z nejvyhodnejsich co jsem tak zkoumal a nebyl to nejakej uplne hard-core neznamej virtualni operator.

Tady jsem to popsal trosku dukladneji, vcetne nakoupeni pred odjezdem do CR (celkem za $2,8), jeji aktivace atd. http://usa.jpavlik.cz/sim-karta-s-daty- ... ni-po-usa/ smiley

0 Citovat

Ta ultra se mi taky líbí nejvíc, ale jelikož jsem to tradičně nechal na poslední chvíli (jedu za 14 dní), karta už by nemusela dorazit. Proto asi koupím tu prepaidzero - tu mám doma z Nizozemska za pár dní. Ve výsledku to zas tak velký rozdíl nebude ($30 vs 37 Euro )

0 Citovat

Nemate nekdo cerstve zkusenosti s nakupem a aktivaci datove simky rovnou na letisti? Nebo tam nic kloudneho nenajdem a je to nutny fakt kupovat takhle dopredu a nechat si to poslat?

Ta ultra pouziva site Tmobile a ty prej nejsou nic moc v porovnani s AT&T. Chceme projet typicke kolecko parku na zapade, takze hledame relativne nejlepsi moznost v techto lokacich..

BTW jak jste to meli s LTE, s jakym telefonem to slapalo? Co tak ctu, tak s evropskym telefonem to muze byt celkem potiz kvuli frekvencim. AT&T a TM pouzivaji 4G (LTE) 700, 1700, 1900, (2300) MHz. Napriklad me dva telefony (ac to nejsou prestarle sunky) zvladnou pouze 800MHz, 850 MHz, 900 MHz, 1800MHz, 2 100 MHz, 2 600 MHz, tudiz pouze 3G.

0 Citovat

Tak ultra jsem měl v NY i na západě a úplně v pohodě, jak data, tak volání. Výhoda je, že se dalo volat zdarma do ČR.
Apropos - pokud by jí někdo chtěl, mohu věnovat, jen se bude muset dobít...

0 Citovat

Ahoj, mel bych zajem. Diky

0 Citovat

Na kratší pobyty mi přijde nejlepší tarif od T-mobile.
https://prepaid-phones.t-mobile.com/pay ... et-started

Jestli to dobře chápu,tak zaplatím 3$hovory +10$ za data na týden a 10$ za sim. Neví někdo co se stane s tou SIM ,když jí hned po týdnu nedobiju?Mohl bych ji případně někomu prodat až se vrátím (28.4.2017).

0 Citovat

Potřebuji simku na 9 dní (místní hovory, data 500 MB a více) na východním pobřeží. T-Mobile, Ultra. me i H20 mají šichni nabídky kolem 30 dolarů. Výrazně lepší nabídku asi nenajdu, že?

0 Citovat

Nesmíš kupovat za pultové ceny:-) Podívej se na US inzertních portálech nebo ebay a nech si kartu poslat do hotelu.
Namátkou: http://www.ebay.com/itm/PreLoaded-Ultra-Mobile-SIM-Card-with-29-Plan-1st-Month-Services-included-/182231082258?hash=item2a6dd1a512:g:yx0AAOSwimdXo0ew

0 Citovat
cali napsal(a):

Nesmíš kupovat za pultové ceny:-) Podívej se na US inzertních portálech nebo ebay a nech si kartu poslat do hotelu.
Namátkou: http://www.ebay.com/itm/PreLoaded-Ultra-Mobile-SIM-Card-with-29-Plan-1st-Month-Services-included-/182231082258?hash=item2a6dd1a512:g:yx0AAOSwimdXo0ew

Dík, ale "You must keep the service for at least 2 months. " Tento vypadá asi reálněji: http://www.ebay.com/itm/PreLoaded-Ultra-Mobile-SIM-Card-with-29-Plan-and-Drawstring-Bag-FREE-SHIPPING-/182169511139 za US $15. A podmínky snad nemají skryté ale "Valid for new activations and port-in from other carriers. Not valid for SIM Swap or existing Ultra Customers."

0 Citovat

Jasně, byl to jen příklad, ale dá se koupit bez i podmínek dalšího nabíjení atd., sám jsem jí takto koupil.

0 Citovat

Taky potřebuji SIM kartu s datama na 1 týden a myslel jsem si, že vezmu od Tmobile ten 1GB za 13 USD, ale teď jsem zjistil, že oni chtějí ještě za tu SIM 10USD navíc, no to je šílený. Nemohl by mi někdo poradit co pořídit? Prostě potřebuji na 1 týden jakoukoliv sim (klidně i datovou) s internetem...

0 Citovat

Ahoj,

existuje datová SIM karta, ktera by fungovala jak v USA, tak v Kanade? Googloval jsem vsude mozne, ale nic podobneho jsem nenasel. Díky

0 Citovat

Pohledejte ne Ebay, je to asi nejlevnější a dají se najít datový SIM, který vám pošlou do ČR a po přistání v US už jste online. Přímo na místě mi to přijde taky drahý, navíc ty poplatky jen za SIM.....

0 Citovat

jj, napsal jsem:)

0