Japonsko - zákaz vstupu cizinců do konce ledna.  .

ZPŘÍSŇOVÁNÍ restrikcí a cesta z normálu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

baca12 napsal(a):

[citace="Bič boží"]

jako co? řetěz na nohu?

Predbezne sa vravi o zatvarani podnikov, opustenie domova len na zaklade smsky,  zavretie hranic. 

Som zvedavy co do zajtra este pridaju

[/citace]

Ale do práce budou stejně tahat všechny, i když tam fyzicky nemusí, což? Trochu mi to připomíná totální nasazení (jo, vím, že to je blbý vtip).

0 Citovat

Jinak pro představu:

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Situace se lepší, ale je to opravdu asi jenom za cenu všech těch opatření během ledna. Zvláštní je, že Česko se během ledna moc nezlepšilo. Nechci z toho vinit jenom vychcánky, co si jezdí na lyžovačku do hor a v těch hotelích rozhodně nezůstávají večer na pokoji. Nijak to neomlouvám. Když hovno, tak pro všechny. Ale zprávy o "služebních cestách" a "služební" přítomnosti vysoce postavených lidí v hotelu během papalášské oslavy bez skoro žádných následků jenom utvrzují lidi, že pokud oni aspoň ta základní nařízení respektují, tak jsou blbí. Zákon, který se nevymáhá, je jenom doporučení.

0 Citovat

https://www.novinky.cz/koronavir....seznam.cz

Zkušeností s budováním lágrů mají dost.

0 Citovat

cestik napsal(a):

https://www.novinky.cz/koronavir....seznam.cz

Zkušeností s budováním lágrů mají dost.

Hlavně bacha na sprchy...

0 Citovat

Nakonec pokud to povede, jako že určitě povede, k zastrašení dalších narušitelů a tím pádem zpomalení šíření Covidu, tak proč ne. Osobně s tím nemám žádný problém. Ale chápu, že spousta místních bijců za svobodu a demokracii bude jiného názoru. U nás by se tam sešla pěkná smetánka. Každopádně osobně bych zvolil 14 dnů bez hygieny :-))

0 Citovat

cali napsal(a):

Hlavně bacha na sprchy...

aj na zachody :)

https://photos.app.goo.gl/U3sQ7UgGVmXdkdzg6

 

0 Citovat

https://www.mzv.cz/jnp/cz/udalos...amena.html

 

Oficiální konec cestování ? 

0 Citovat

Další naprostá absurdita, čtvrtá nejpostiženější země na světě a zase zpřísňujeme podmínky cestování. To snad musí být na nátlak Kanárů, Egypta a dalších aby k nim od nás už nikdo nejezdil...

https://www.facebook.com/CT24.cz...09/?type=3

0 Citovat

Petr napsal(a):

https://www.mzv.cz/jnp/cz/udalos...amena.html

Oficiální konec cestování ? 

Cabrónes! Gilipollas! Už mi dochází česká slova pro označení naší milované vlády.

0 Citovat

Švédi zvažují o zavedení testů při vstupu, budou o tom jednat ve stř., kde asi i stanoví, jakých zemí, se to bude týkat, zda "jen" s mutacemi či podle počtu nakažených na počet obyvatel.

0 Citovat

Není to konec, ale ty omezení jsou tak velká, že cestování je prakticky nemožné...

0 Citovat

Takže před odletem např. z Portugalska PCR na místě, pak 5 dní karanténa po návratu do ČR, následně druhý PCR test a pak ještě 5 dní povinně nosit FFP2 respirátor. A to jsem doufal, že to letos bude s cestováním lepší. Nebude. Uvidime za rok.

0 Citovat

Je to konec cestování letadlem z Prahy. Pro úplný konec je ještě potřeba obnovit hraniční kontroly, což bych se ale vůbec nedivil, kdyby přišlo. Protože z Rakouska nebo Německa se nám sem ty mutace přímo valí... 🤦🏻‍♂️

0 Citovat

https://www.novinky.cz/koronavir....seznam.cz

Neexistuje nekde nejaka petice kterou. kdyz podepise dostatek lidi .se bude muset ta neskutecna banda zabyvat ? Ale to neni jen CR to je cela Evropa  jedno vetsi hovado nez druhe 

0 Citovat

Čím to skončí? Dráty na hranicích? No nic, vypadá to, že očkovaným neočkovaní nebudou mít moc co závidět. 

0 Citovat

mikira s Alenů neuznavám, ale naprdnutá jsem dneska i já :)

0 Citovat

No to je naprd... 12 hodin...to bez testu nestihnu v únoru ani tu Varšavu. No nic, jdu si dát panáka.

0 Citovat

... a my máme Zanzibar na konci měsíce a jsem z toho znechucen. Nevím, co s tím... to je tolik klacků pod nohy, že z poloviny dovolený nebude nic jinýho, než zařizování návratu. 

0 Citovat

Dnes poprvé si myslím, že Mexiko za tři týdny vzdáme. A to jsme se nechtěli jen tak nechat odradit. Ale tohle už je příliš, měl to být původně jeden test po návratu. Co jsme neuskutečnili vloni, letos nebude.

0 Citovat

A přilétáte se z ZNZ do Prahy nebo jinam? Kolega se vrací do Vídně, tak jde jenom o to, jak budou střežit pozemní hranice s Rakouskem. A co udělají, když nebudeš mít test, nepustí přes hranice domů?

0 Citovat

Kdo by potřeboval přehled, kde si udělat test v zahraničí, pěkný má Nizozemsko. Je to tristní, před pár dny jsme bylo znechucení, co si Holanďani vymysleli, a teď uděláme skoro to  samé.

https://www.netherlandsworldwide...etherlands

0 Citovat

Vracíme se do Prahy. Původně to mělo být tak, že po návratu do Prahy si uděláme jen PCR test a hotovo. Ale teď, to fakt nevím... nedovedu si představit, jak budeme na místě řešit kdy, kde a jak udělají PCR test. Podle toho, co jsem dohledal, tak to dělají akorát v hl. městě a navíc ho musíme opět osobně vyzvednout, takže minimálně 2x se budeme muset z hotelu dostat do hl. města a navíc nevím, jak stihnout ty jejich daný hodiny (staří do 48 hodin), což je nereálný. A vůbec nevím, co se bude dít po příletu, pokud to bude starý nebo tak. Navíc pak trčet doma pět dní, i kdybych byl negativní. A pak znovu test... asi?

0 Citovat

A ještě aby byl člověk připravenej na možnost, že mu test někde v tramtárii vyjde pozitivní (třeba i falešně) a nedostane se jentak domů.

0 Citovat

To radši ani neříkej/nepiš. Uff uff... 

0 Citovat

5.2. odlitam na Zanzibar.  resit PCR test na Zanzi pred odletem bude docela "challenge"  Ale podle FlyerTalku tam ted neco pobliz letiska sprovoznili ohledne testu...

 
0