Ahoj, vím, že zatím situace s COVID-19 je taková, jaká je, ale přesto jsem začal uvažovat nad EXPO 2021. Chystáte se někdo, odkud a čím poletíte, na jak dlouho, kde budete bydlet, apod.? Prostě cokoliv k tomuto tématu vítáno. Zatím jsem ve fázi úvah, docela se mi líbí hotel Atana, kde jsem si s bezplatným stornem rezervoval 2 pokoje s polopenzí za celkem slušnou cenu a to na týden. Na EXPO bych to viděl asi 2 dny, 2 dny na Dubaj a okolí, zbytek asi válení u moře. Jak to vidíte vy? Budete se chystat taky? Na co se tam hodláte zaměřit a čemu se třeba v Dubaji vyhnout? PS: Vím, že zatím není populace proočkována, vím, že cestování teď nejde, ale proč by už člověk nemohl začít plánovat, když je už alespoň nějaké "světlo na konci cestovatelského tunelu". Snad ten rok 2021 bude na cesty lepší! :-)  .

EXPO 2021 v Dubaji

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj,

vím, že zatím situace s COVID-19 je taková, jaká je, ale přesto jsem začal uvažovat nad EXPO 2021. Chystáte se někdo, odkud a čím poletíte, na jak dlouho, kde budete bydlet, apod.? Prostě cokoliv k tomuto tématu vítáno.

Zatím jsem ve fázi úvah, docela se mi líbí hotel Atana, kde jsem si s bezplatným stornem rezervoval 2 pokoje s polopenzí za celkem slušnou cenu a to na týden. Na EXPO bych to viděl asi 2 dny, 2 dny na Dubaj a okolí, zbytek asi válení u moře.

Jak to vidíte vy? Budete se chystat taky? Na co se tam hodláte zaměřit a čemu se třeba v Dubaji vyhnout?

PS: Vím, že zatím není populace proočkována, vím, že cestování teď nejde, ale proč by už člověk nemohl začít plánovat, když je už alespoň nějaké "světlo na konci cestovatelského tunelu". Snad ten rok 2021 bude na cesty lepší! :-)

0

Atana hotel je pecka! Miluju! Denní transfery po celý Dubaji zdarma, ssauna, bazény, vše na jedničku :) doporučuju! Jinak k EXPO moc info nemám :D ale přemýšlím, že bych zaletěl.

0 Citovat

Mám stejnou představu jako Jaroslav. 2 dny na Expo, 2 dny na Dubaj a zbytek válení. Rád se připojím.

Chtělo by to nějaké akční letenky. Někde jsem četl, že některé letecké společnosti dávají k letence volný vstup na Expo, chtělo by to zjistit.

0 Citovat

Šak dobré! Zjisti to. Něco mi říká, že to ty levnější nebudů 🤣

0 Citovat

Flydubai:

Expo 2020 Dubai promises to be an exciting event filled with once-in-a-lifetime experiences. Just book to fly to Dubai with flydubai and enjoy a complimentary 1-Day Ticket and be part of this much-anticipated world event.

Emirates:

Pokud s námi poletíte od 1. října 2021 do 31. března 2022 do Dubaje, dostanete od nás jednu bezplatnou celodenní vstupenku na výstavu Expo 2020 pro každou osobu ve vaší rezervaci. Využijte svou vstupenku a navštivte Expo 2020 v jakýkoli den, který si vyberete. Jen přestupujete? Pokud je váš přestup v Dubaji delší než šest hodin, můžete o bezplatnou celodenní vstupenku na Expo 2020 požádat i tak.

0 Citovat

No vida, jako na zavolanou letenky do Dubaje za 2100,-

 

https://www.cestujlevne.com/akcn...padni-asie

0 Citovat

Člověče vyhráváš soutěž "Nejužitečnější příspěvek dne". Kdyby jsi to tady nepostnul, snad by to nikdo ani nenašel. Blahoželáme :-)

0 Citovat

Jinak já teda letím 12. listopadu z Katowic :)

0
7 reakcí