Aktuální kód na slevu 300 Kč v rámci 1. jízdy zní CESTUJLEVNE UBER je nová taxi služba o které již pražští jistě slyšeli. Na jízdu zdarma můžete dosáhnout při uplatnění slevových kódů nejen v rámci Prahy. Kód na 200 Kč: uber200czk (pro Prahu) Kód na 30 zlotých: wawlaunch (pro Varšavu) Kód na 30 šekelů: tlvtaxilaunch14 (pro Tel Aviv) Registrace skrz mobilní app nebo na webu uber.com .

UBER - promo kód na taxi nejen v Praze

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

diky za tip, zkusim smiley

0 Citovat

jeste jeden dotaz, da se predem odhadnout cena za jizdu u liftago? nikde to nemohu najit.. nevim, na jakou vzdalenost mi bude stacit promo kod 400kc, bud bych jel z letiste do centra nebo az domu..

0 Citovat

Je možnost zadat "fiktivní" poptávku taxi - tzn zadáte A letiště a B jako svůj domov/centrum a chvilku počkáte, jaké nabídky vám to nabídne ... samozřejmě až to budete potřebovat, tak se nabídka může výrazně lišit (někdo jezdí třeba za 15, někdo za 28/km)

0 Citovat

tzn zadam bod A, bod B a kliknu na "Odeslat poptavku ridicum"? Neobjednam si tim jiz tu sluzbu a tim padem uz budu platit? Nebo mi po odkliknuti vyjedou moznosti, ktereho ridice zvolit? Omlouvam se, ale netusim, jak to funguje, jsem z toho dost zmateny.. A nerad bych platil jenom za to, ze neco blbe odkliknu smiley diky za rady.

0 Citovat

Přesně smiley "Odeslat poptavku ridicum" - nasledne to bude par (desítek) sekund hledat a postupně vám to bude nabízet řidiče, kteří se k vaší poptávce přihlásili a mají o ní zájem. Až když na nějakého kliknete, tak ho objednáte... Další možnost jak zjistit cenu odněkud někam je si to prostě zadat do googlu, vzít počet kilometrů a vynásobit to maximální sazbou (28Kc) = cca nekde tak by mohla byt nejvyssi castka, ale jak jsem psal, nekteri jezdi i za 15

0 Citovat

diky moc, jsem zas o neco moudrejsi smiley mam posledni dotaz - kdyz mam ten promo kod na 400kc a cesta bude napr. za 550 - je mozne odecist promokod a zbytek doplatit, nebo musi byt cesta do 400 pro to, aby sel pouzit?

0 Citovat

ano, doplatis len to co je naviac

0 Citovat

Pan M. má asi v hlavě slušně vylízáno smiley http://ekonomika.idnes.cz/advokat-zasla ... oprava_rny

0 Citovat

sleva 100kc v Praze, vikend 20-21.8

kod:
SLAVIME2ROKY

0 Citovat

Zdravím Vás, chystám se do Londýna a přemýšlel jsem že bych využil i Uber. Nevíte o nějakých slevách které platí v Londýně? Nebo ty promo kody třeba za 400,-Kč platí i tam? Díky

0 Citovat

ahoj, mate nejake aktualne skusenosti s nejakym promo kodom na UBER? Chcel by som ho vyuzit pri ceste z parizskeho letiska do centra. Pripadne, mate nejake skusenosti s UBER v Parizi? smiley

0 Citovat

tak zo 40 euro ti ziadny kupon vela neda dolu smiley

0 Citovat

Mate prosim aktualne platny promokod na Uber, nebo i Liftago?

0 Citovat

UBER: 5zej8
Liftago: TOMAS4961

0 Citovat

no ale to su refferal kody platne tak pri prvom pouziti nie?

0 Citovat

JJ pro první použití...

0 Citovat

V aplikaci na iOS vidím v sekci "Platba" -> "Promo akce" -> "SLEVA 300 Kč" do 31.12.2016 (300 Kč sleva od Uber Praha) – jsem jediný? Jak poznám, že to můžu využít? smiley

0 Citovat

Jednoduše tak, že ji tam vidíš smiley pokud bys nic neviděl, nic bys neměl. Jednoduše si objednej Uber a uvidíš výslednou cenu hned, cokoliv nad 300 Kč samozřejmě doplácíš, nemáš–li kredity.

0 Citovat

Novinka – multiměnový kód CESTUJLEVNECOM pro slevu nejen k cestám z letiště smiley CZK 200, EUR 10, USD 15, GBP 10 atd., pouze pro nově registrované.

0 Citovat

Platí pro celý svět, kde Uber působí smiley https://www.uber.com/cs-CZ/cities/

0 Citovat

Jel jste někdo v Praze trasu letiště - hlavák? Zajímala by mě cena a doba jízdy.

EDIT:

Už jsem si to našel v appce. Cena 270 - 357 Kč za UberPop. Akorát ten čas u vychozího bodu je asi čekací doba a ne doba jízdy, že?

0 Citovat

jj to je cekaci doba. Pro dobu jizdy se podivej treba na google maps smiley

0 Citovat

Nový voucher pro Uber, platí i pro již registrovaný. smiley

http://www.secretflying.com/posts/20-20-e20-off-uber-via-google-maps/

Mě to ukazuje slevu 200 Kč po Praze smiley

0 Citovat

Potvrzuju, funguje. Diky!

0 Citovat

Jde přidat kód bez objednání auta nebo je nutné objednat auto přes google maps a pak se aplikuje sleva?

0