Aktuální kód na slevu 300 Kč v rámci 1. jízdy zní CESTUJLEVNE UBER je nová taxi služba o které již pražští jistě slyšeli. Na jízdu zdarma můžete dosáhnout při uplatnění slevových kódů nejen v rámci Prahy. Kód na 200 Kč: uber200czk (pro Prahu) Kód na 30 zlotých: wawlaunch (pro Varšavu) Kód na 30 šekelů: tlvtaxilaunch14 (pro Tel Aviv) Registrace skrz mobilní app nebo na webu uber.com .

UBER - promo kód na taxi nejen v Praze

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

to jsem nezkousel, asi vyzkousim zitra, ale neodvazil jsem se na to kliknout, aby mi to taxik neobjednalo zbytecne a sleva se neodecetla. Tipuju, ze to pujde jen pres google maps a na ucet to nepujde pricist.

0 Citovat

Tak pak dej pls vedet, zda se sleva odecetla, dnes to planuju pouzit. Diky

0 Citovat

Tak email žádnej nepřišel, ale na webu je vidět odečtený promo 200 Kč smiley Takže to funguje smiley

0 Citovat

Super, diky! Jen se zeptam (dlouho jsem ted uber nepouzil), nicmene driv si slo vybrat ridice, ktereho clovek preferuje (hodnoceni, cena) rano jsem to ale zkousel a uz mi to rovnou nekoho pridelilo a musel jsem zrusit objednavku, nastesti za 0kc. Takze vyber ridice uz neni? A cenu maji vsichni stejnou? Nebo si to pletu s liftago... predem diky za update!

0 Citovat

Ten výběr řidiče a ceny je z Liftaga smiley Uber má všechny ceny u všech řidičů stejný smiley

0 Citovat

Mam 1 dotaz prosim - mamce jsem na novy cislo zalozil uber - nasel jsem promo kod na netu a ted mi to pise na prvni cestu sleva 20usd a pod tim spojene staty americke. Asi se kod neuplatni na cestu po praze, ze? smiley a dalsi kod uz pridat nemuzu..

0 Citovat

No s tím už asi nic neuděláš... Jsi jí měl poslat vlastní kód

0 Citovat

Tak nevím, kde nastala chyba. U mě promo z Googlu nezafungovalo a stržena celá částka. smiley

0 Citovat

Mne prisla hned po jizde na mail uctenka a castka byla ponizena o 200kc, takze jsem jel zadarmo.. Kazdopadne jeste jsem resil s uberem neco dalsiho, odpoved prisla do druheho dne, takze i to bylo v poradku. Urcite napis reklamaci..

0 Citovat

Napsal a prý je to pouze pro nové zákazníky... smiley nic jiného jsem ani nečekal.

0 Citovat

Tak to je dobry po*eb.. predpokladam, ze akce uz se ti dal nezobrazuje v gmaps? smiley chtelo to tam neco odklikat, ja to prolitnul, treba jsi neco nezaskrtnul, nejaky souhlas?

0 Citovat

Nezobrazuje smiley vůbec netuším co kde bylo špatně. Propojil jsem účty, využil objednávky se svítící slevou a prd. Ale což, ušetřilo mi to nervy s místními vyžírkami a jede se dál. Nakonec si za Uber zvyknu i platit.

0 Citovat

Uber ode dneška konečně i v Brně!
Edit: tak vidím, že jdu s křížkem po funuse, viz. hlavní stránka smiley

0 Citovat

Zdar, za pár dní budu v Limě a asi by se mi hodil Uber. Ještě jsem se s ním nikdy nesvezl, tak by se mi hodil nějaký geograficky neutrální kód /pro Peru na slevu za první jizdu. Jaká je prosím aktuální situace?

Fungují tam ještě jiné appky tohoto druhu?

K čemu se účet u Uberu váže? K číslu, mailu? Mám dual SIM a ještě určitě budu kupovat místní SIMku.

Slibuji, že budu ještě googlit.

Děkuji.

0 Citovat

tak googli :D https://www.uber.com/en-SK/cities/lima/ funguje aj UberPool co teda celkom pekne znizi cenu. Uber sa viaze k emailu, takze dvojsimke to je jedno.

potom je tam este easy taxi a taxibeat

0 Citovat

@tonic: To, že je Uber v Limě jsem zjistil. Teď jen hledám kód na slevu za první jízdu(y) použitelný i pro Limu ;-)

Našel jsem toto - http://www.apppromocode.com/lima...romo-code/ Po rozkliknutí odkazu se otevře pravděpodobně referral nabízející slevu na dvě jízdy po 5$. Už tam nevidím region.

Jinak jak fungují referraly? Ta sleva, co dostane ten, co se přes ně registruje, je nějak územně ohraničená? >> Pokud máte geograficky neutrální referral, rád ho využiju ;-)

0 Citovat

Plus jsem našel na https://www.groupon.com/coupons/...s/uber.com kód HITTHEROAD na 15 USD, ale zase nevidím, jestli je to na nějaký region nebo celkově. Dá se to v Uberu nějak prověřit před aktivací kódu?

A našel jsem zmínku o akci Google Maps + Uberu na slevu 15 USD pro existující uživatele. Zase tam ale nepíšou, jestli je to pro US only nebo i jinde platící.

0 Citovat

Kód se mi proměnil na slevu 3x 50 Kč v České republice, ačkoliv byl na 4x 5 dolarů. Asi kvůli českému číslu.

Kvůli přesměrování letu jsem do Limy přiletěl jakž takž v dobrém času, tak jsem se toho rozhodl využít a nestát jako ovce za asi dalšími dvaceti lidmi na GreenTaxi, které stojí 55 solů čili cca 17 dolarů za 10 km dlouhou jízdu.

Otevřel jsem Uber, vysel pred letiště a objednal UberPool. Ve výsledku jsem jel sám a za 10,5 solu (čili necelých 3,5 dolaru).

Mělo to sice své ale:

- Řidič nedorazil přímo na místo setkání, zůstal stát opodál a musel jsem si ho najít.

- Zažil jsem policejní kontrolu licence Uberu. Ale vzhledem k tomu, že jsem nespěchal... Tak mi to za těch ušetřených 14 dolarů fakt stálo.

Ráno musím vyřešit výběr z bankomatu. Večer na letišti po mně bankomaty v síti GlobalNet chtěli poplatek 18 solů při výběru 150 solů. Nejsem gringo, abych solil tolik solů, tak jsem operaci stornoval. Tím překonávají i Thajce, ale na rozdíl od nich mám dojem, že to bude případ jen letištních bankomatů.

0 Citovat

Jsem ve Francii, bohužel mi na zítřejší brzký odlet nejede MHD ani Shuttle a tak jsem se zaregistroval u Uber. Registrace v pohodě ale při ukládání karty pro platbu mi to furt háže chybu. Zkusil jsem jak debet tak kredit a stejné.

Obě karty mají povolené platby přes internet. Nesetkal se s tím někdo? Neví někdo jak na to?

Díky za tipy

0 Citovat

Žádný telefon na Uber není. Může se jim napsat přes aplikaci, ale odpověď trvá aspoň půl dne a stejně napíší něco ve smyslu restartovat mobil a znovu nainstalovat aplikaci.

U debetu podle internetu Uber vyžaduje bilanci aspoň 500 eur. Preferuje kreditky. Aspoň v Peru tam byla možnost i platby v hotovosti. PayPal mi nefungoval taky. Zřejmě ověřuje částku dostupnou na propojené kartě nebo hůře přímo na PayPalu.

0 Citovat

a co tak trik s Revolut, virtulanu kartu mas hned po registracii k dispozicii, dobijes ju s inou ktoru uz mas, to je tiez hned, a pouzit novu kartu do UBERu (len to je dalsia appka a dalsia karta..)

mne UBER takto funguje

0