Nabízím balíček Wellness, Body & Soul - 3 denní pobyt pro dvě osoby (2 noclehy ve dvoulůžkovém pokoji), včetně snídaně a navíc poukaz 50 EUR na restaurační nebo příp. hotelové služby Úsměv vybrat si můžete zde http://www.invent-travel.com/v3/default ... 1204&hl=CS přikládám mapu hotelů, které si můžete libovolně zvolit, platnost je jen do 30. září 2014, já bych toho sama ráda využila, ale bohužel nedostanu volno do konce září, pro více info mi napište na email mad.cherry@seznam.cz PS: Je možno si vybírat z 97 různých hotelů, ale váš vybraný termín mi musíte sdělit dopředu, abych vám mohla potvrdit, jestli je hotel volný, pokud vás zajímá podrobný výpis ČR hotelů, přidávám foto, na případném termínu se domluvíme, musím se ujistit, aby měli volno.  .

balíček Wellness,Body&Soul 3 denní pobyt pro dva

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

2 reakce

Nabízím balíček Wellness, Body & Soul - 3 denní pobyt pro dvě osoby (2 noclehy ve dvoulůžkovém pokoji), včetně snídaně a navíc poukaz 50 EUR na restaurační nebo příp. hotelové služby Úsměv vybrat si můžete zde http://www.invent-travel.com/v3/default ... 1204&hl=CS přikládám mapu hotelů, které si můžete libovolně zvolit, platnost je jen do 30. září 2014, já bych toho sama ráda využila, ale bohužel nedostanu volno do konce září, pro více info mi napište na email mad.cherry@seznam.cz
PS: Je možno si vybírat z 97 různých hotelů, ale váš vybraný termín mi musíte sdělit dopředu, abych vám mohla potvrdit, jestli je hotel volný, pokud vás zajímá podrobný výpis ČR hotelů, přidávám foto, na případném termínu se domluvíme, musím se ujistit, aby měli volno.

0

Nemáte v nabídce i něco podobného jako Lázně Karlova Studánka? Díky moc http://www.e-lazne.eu/lazne-karl...ikend.html

0 Citovat

Aneto z CK: Takhle spamovat po večerech tě naučili ve Světě úspěšných? :-)

0
2 reakce