Prosím sem směřutje veškeré diskuse o tom: zda Covid existuje či ne zda je to jen chřipečka zda očkování nebo promoření zda lockdown nebo všechno otevřít zda opatření jsou prvním krokem k totalitě nebo k naší záchraně a tak dále V ostatních diskusích diskutujte Covidu pouze s konkrétní situací související s tématem serveru - cestováním. Pokud se tak objeví obecné Covid téma, požádejte je o přesun sem a přiložte odkaz. Děkuji  .

Covid obecné téma

Založil ve fóru Co se nevešlo

@Petr76: Smuclera nemyslím a v této situaci už vůbec ne. Jde spíš o Berana, Thona, Sinkoru, Zelenou atd.

0 Citovat

Mikir: Vsechny testy jsou na nic, bud jsi zdravy nebo nemocny, bezpriznakovy covid neexistuje

taky Mikir: Covid prenaseji hlavne bezpriznakovi ockovani, kteri se netestuji

taky Mikir: Je jedno jestli ma vakcina ucinnost 25% nebo 90%

lol

Mikir v letadle: https://youtu.be/j_UraUOTN58

 

0 Citovat

Jistě s logikou a inteligenci vlastní pouze jemu "vysvetli",že v tom není žádný rozpor a ze nemění svůj názor.

0 Citovat

Ať žije promořování. V jedné frontě na testy ti, kteří se chtějí, ač sami naočkováni, nechat otestovat před návštěvou rodinných příslušníků v zdravotnickém zařízení a ti chrchlající a prskajicí, přes roušky na všechny strany, které idikovala KHS anebo s příznaky kovid... Fakt super... 

0 Citovat

Jakub S napsal(a):

Mikir: Vsechny testy jsou na nic, bud jsi zdravy nebo nemocny, bezpriznakovy covid neexistuje

taky Mikir: Covid prenaseji hlavne bezpriznakovi ockovani, kteri se netestuji

taky Mikir: Je jedno jestli ma vakcina ucinnost 25% nebo 90%

Mělo to 139 laiků na novinkách, tak to musí být pravda!

0 Citovat

Jojo srandicky na to vas uzije ,ono vas to prejde az bude  4 ,5, 6, 7.8.9,10 akce  nechat se ockovat  a az bude jen hrstka neockovanych a  porad cisla porostou  ,Prave ctu jak bussines man  s covidem Prymula  si uz mne ruce jak to bude jeste pul roku trvat ty jeho ksefty  A ten forek s letadlem ? V Ryanairu  maji kvalitni ventilatory  a vubec vedecky je dokazano ze pravdepodobnost nakazy v letadle je minimalni ,mozna na wc a jestli nekdo bude operovat s tim, ze treba jeden bafunar se nakazil a tim i par lidi z vypravy  ,tak za prve cim asi leteli  a pak jak se v tom letadle chovali  ,staci vzpomenout na Nagano  kdy malem spadli  a to jeste nevylezlo vsechno na svetlo a tezko kdy vyleze  Me snad jednou za ty 2 roky takova vyplasena  letuska  naznacovala ze si mam poradne nasadit rousku ,ale to bylo jeste nez jsme vyleteli pak uz byl klid

@Martin Vicha   Martine neprehanej  ,kolik asi si myslis ze pujde ockovanych na test ,kdyz budou chtit navstivit sve  rodinne prislusniky ? a pak je taky podstatne co za  misto si vyberes ?  Je jasne ze  nemocnici, kam  chodi nakazeni  tezko  Jsou vyborna mista  kam chodi vetsinou neockovani , kdyz potrebuji test pro odlet  a tam zadni  covidaci nebudou ,ony ty strediska ani nemaji zajem aby nekoho  nakazeneho  odhalili  preci si nebudou kazit image ,cim vic by jich odhalili  tim  vic by ztarili  zakazniku 

No dost o covidu  radeji pojedu k mori je slunecno i kdyz Kanary to nejsou a je jen 10  stupnu 

 

 

0 Citovat

Neboj Mikire, až si očkování půjdou pro 6. dávku, tak ty tady už nebudeš. Každý den 100 kousků, to by bylo, aby se na každého nedostalo.

0 Citovat

Mikre bohužel v Opavě o víkendech nemocnice PCR testy nedělá, navíc má plno na týden dopředu. PCR testy dělají teď i právě komerční subjekty, před obchodními domy, co doteď dělaly jen antigenní prevenci. Takže vůbec nepřehanim. 

0 Citovat

mikir napsal(a): Jojo srandicky na to vas uzije

Nic jiného než legraci si z tvé militantní hlouposti dělat nelze. 

0 Citovat

Irsko pry uz tez mluvi o lockdownu  asi si zacnu stavet vor :-) Zadna rousko hysterie a covid kdovi kde,  tady u me tezko ...


20211121-142316-800.jpg
20211121-142621-800.jpg
20211121-144131-800.jpg

0 Citovat

Tak to máš super okolí. Trochu závist 👍

0 Citovat

presne, lepsi jesenny lockdown v Irsku ako povedzme niekde v Moldavsku :D

0 Citovat

Já bych se potrhal smíchy, kdyby Irsko zavedlo povinné očkování :D protože jestli uvažují o lockdownu s jejich čísly, tak kdoví jaké další plány má vláda v záloze.

0 Citovat

JardaM napsal(a):

Já bych se potrhal smíchy, kdyby Irsko zavedlo povinné očkování :D protože jestli uvažují o lockdownu s jejich čísly, tak kdoví jaké další plány má vláda v záloze.

e

Tak obcas  magori jsou dost ,ale nemyslim  ze by to proslo to spis zas reknou  2 km z domu  a jinak by to pro mne bylo dost pravne zajimave  obe obcanstvi najednou povinne ockovani nezavedou to by byl pech ,,,takze se s toho vzdycky  vyvlecu  

No a jaky maji pristup  jinde lze videt  Naposledy Rotterdam  vodni dela a  strelba do vzduchu  dneska Brusel  ale tam uz 35000 lidi ,  kam to chteji dotahnou ty hovada s temi vodnimi dely ....

https://www.novinky.cz/zahranicn....seznam.cz

0 Citovat

Martin Vícha napsal(a):

Tak to máš super okolí. Trochu závist 👍

No kdyz neprsi  a nefouka zrovna Ofelie  nebo Denis :-)))

0 Citovat

Dalsi skvela  zprava jeste to chce  podat i na Vojtecha 

https://zivotvcesku.cz/trestni-o...-internetu

0 Citovat

Tomu šíření nákazy samozřejmě také napomáhá cílené snižování kolektivní a individuální imunity. I to by tím pádem mohlo být žalovatelné. Alarmující je také to, že řada lidí z obav před persekucemi, neopodstatněným omezováním, trháním sociálních vazeb, osvojováním pomatených návyků atd. atd. raději opouští republiku...

A jak je vidět i na zdejších diskuzích, tak z toho začínají cvokatět i ti, co ještě nedávno měli docela rozumné názory. Pomalu ale jistě se mílovými kroky dostáváme tam, kde nás (= společnost) chtějí mít.

0 Citovat

Debilita nezná mezi....

0 Citovat

Mirjur, já jsem toho zářným případem, snažím se být pořád mimo republiku. A to ještě řada lidí a několik jich v okolí mám, nezvedá telefony nevyžádaným číslům, nehlásí kontakty v rodině a v okolí aby někoho nepodelali v pracovním nebo osobním životě, kdy ten člověk třeba má jet na dovču a musel by zůstat v karanténě. Důležité je se z toho neposmolit a žít dále s co nejmenší ujmou. Zdravím z nočního Dublinu.

0 Citovat

Miguelas: zdravím z Maroka, taky se snažím. :-)

0 Citovat

To by mě zajímalo, jestli tu máme opravdu epidemii kvůli očkovaným, jak se tu snaží pár lidí tvrdit, anebo je to spíš epidemie dementních lidí, kteří nenahlašují kontakty a brutálně tak šíří nákazu dál. Kvůli blbé dovolené. Ale jak píše floodland, 100 lidí denně, časem bude zase 200, možná víc, ono si to ty lidi najde :)

Každopádně je srandovní číst přirovnávání současného stavu k totalitě, fašismu, Židům a zároveň číst od těch samých lidí příspěvky, jak si užívají dovolené :D Asi by si to chtělo trochu srovnat v hlavě, jak to tedy je.

@mirjur: No podle tvého posledního příspěvku mám spíš pocit, že cvokatíš ty, protože to je teda extrém od první do poslední věty. I když se teď pohybuji na internetu hodně, tak dlouho jsem nečetl něco tak pomateného. Návrh žaloby a hlavně její petit bych si kdyžtak rád přečetl, díky :)

0 Citovat

Mě pořád fascinuje, kolik lidí se dobrovolně hlásí k porušování všech možných covidovych opatření a ještě jsou na to hrdí. To to mají v životě takto se vším? Pak to ale nehazejme na politiky, protože za celej ten bordel ve státě si můžeme sami. A to jsou ještě  jedinci, co vyjebávaji s více státy najednou.

 

0 Citovat

+1

A když opatření člověk dodržuje, ještě vypadá jak debil :-)

0 Citovat

Tak jako na debila na něho pohlížejí právě a jen debilové, takže s tím bych si rozhodně hlavu nedělal :-)

0 Citovat

Zdravím, chci se zeptat, je-li nutné při návratu z Polska vyplňovat příjezdový formulář, pokud jsem očkovaný. Děkuji za odpověď. J.

0