Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s návštevou Mexika konec července - půlka srpna. Myslím zkušenosti ohledně počasí, hurikánů, turistů atd. jestli to prostě v tomhle období má cenu. Díky  .

Mexiko - prázdniny

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s návštevou Mexika konec července - půlka srpna. Myslím zkušenosti ohledně počasí, hurikánů, turistů atd. jestli to prostě v tomhle období má cenu. Díky

0

A co chceš konkrétně slyšet. Že měl někdo pěkné počasí, nebo naopak že měl špatné?  Já jen abych věděl, co mám odpovědět a nezarmoutil tě. :-)

Předpokládám, že víš o riziku hurikánů a špatného počasí, když se na to ptáš. Takže jo, riziko že bude počasí na pikaču je jistě daleko větší než v únoru. A nějaká osobní zkušenost na tom nic nezmění. Prostě to bud riskneš a bude jen třeba víc pršet a větší vedro než v sezoně, nebo přijde hurikán a budeš mít aspon zážitky. Nebo taky ne. 

Takže otázka na tvoji odpověď, abys nenamítl, že jen kecám a nic jsem neodpověděl. Někdy to cenu má a někdy zase ne. Je to rok od roku jiné.

Trošku mi to připomnělo otázku mého syna, jestli budeme tento rok bobovat a bruslit na rybníku.

0 Citovat

Pršet bude. Vedro bude. Hurikány jsou častější na podzim- září, říjen. Jistější je tedy červenec než srpen.

Žralok velrybí má sezónu, tedy alespoň nějaká výhoda.   

0
2 reakce