Zdravim, nenachadza sa momentalne niekto na Korzike? Rozmyslame, ze by sme buduci tyzden niekam narychlo vypadli a Korzika nas celkom zaujala. Ako to tam vyzera v tomto obdobi s pocasim a teplotou mora? Bolo by to uz na kupanie? Ako nejake tie opatrenia? Su restauracie otvorene? Kempy co som pozeral by mali normalne fungovat?  Pozeram, ze do Talianska by na transit nemali vyzadovat Covid test, len si nie som isty ci to nebudu vyzadovat pri trajekte z Korziky?  .

Korzika aktualne opatrenia

Založil ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Zdravim, nenachadza sa momentalne niekto na Korzike? Rozmyslame, ze by sme buduci tyzden niekam narychlo vypadli a Korzika nas celkom zaujala. Ako to tam vyzera v tomto obdobi s pocasim a teplotou mora? Bolo by to uz na kupanie? Ako nejake tie opatrenia? Su restauracie otvorene? Kempy co som pozeral by mali normalne fungovat? 

Pozeram, ze do Talianska by na transit nemali vyzadovat Covid test, len si nie som isty ci to nebudu vyzadovat pri trajekte z Korziky?

0

Počasí si sledujte, ale bude to podobné jako na Sardinii, kde jsem byla v tomto termínu, letní teplo už bylo, i na koupání, ale s vodou jako kafe nepočítejte, kolem 20 st. Zbytek neporadím.

0
1 reakce