Ahoj, dlouhé roky přemýšlím o nějakém vhodném řešení pro stínění na pláži. :-) Ideálně aby to bylo fakt skladné, nevážilo to prostě 2 kg a dalo se to využít alespoň pro 2 osoby. Obvykle jsem na místě kupoval obyčejný slunečník za 100 Kč apod. a pak ho tam nechal, protože se třeba nevešel do kufru a tak. Máte někdo nápad na jiné lepší řešení? Úplně nejvíc by se mi líbila nějaká stínící plachta/plenta, která by se dala natáhnout třeba na tyčky od stanu, které nejsou těžké a celkem skladné. Stínící plachty samozřejmě jsou, ale buď mají 3 metry a více, nebo u toho nejsou ty tyčky. Plážový stan je zase neskladný a prý je v něm vedro. :-) Máte někdo zajímavý tip, jak toto řešit? Díky za zajímavé příspěvky.  .

Skladný slunečník/stínění na pláž?

Založil ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj,

dlouhé roky přemýšlím o nějakém vhodném řešení pro stínění na pláži. :-) Ideálně aby to bylo fakt skladné, nevážilo to prostě 2 kg a dalo se to využít alespoň pro 2 osoby.

Obvykle jsem na místě kupoval obyčejný slunečník za 100 Kč apod. a pak ho tam nechal, protože se třeba nevešel do kufru a tak. Máte někdo nápad na jiné lepší řešení?

Úplně nejvíc by se mi líbila nějaká stínící plachta/plenta, která by se dala natáhnout třeba na tyčky od stanu, které nejsou těžké a celkem skladné. Stínící plachty samozřejmě jsou, ale buď mají 3 metry a více, nebo u toho nejsou ty tyčky. Plážový stan je zase neskladný a prý je v něm vedro. :-)

Máte někdo zajímavý tip, jak toto řešit? Díky za zajímavé příspěvky.

0

Celta / stanový dílec z polyesteru z army shopu za pár stovek, teleskopická stanová tyčka / turistická hůlka nebo selfie tyčka, pár metrů repšňůry z hudy, stanové kolíky nebo kámen. Někdy to je dokonce přímo v balení. Není to moc do větru, ale to ty komerční "plážové" stany taky ne.

0
1 reakce