Zdravím, rád bych odletěl na chvíli do Thajska. Jsem plně očkovaný (už někdy v květnu). Pochopil jsem, že musím udělat toto: - Vyplnit příjezdový formulář: https://tp.consular.go.th/en/plan - Před odletem si udělat PCR test - jakou formu potvrzení potřebuji? Stačí sms, elektronický dokument? Předpokládám, že jo. - Booknout si první noc v nějakém tom certifikovaném hotelu (to vypadá že není problém, v Bangkoku je toho plno). - Po příletu by mi v tom hotelu měli udělat PCR test.   A teď tedy dotazy: 1. Někde jsem četl, že ten formulář musím vyplnit nejméně 7 dní před návštěvou Thajska - je to opravdu pravda? Rád bych odletěl teď v sobotu. Co myslíte? Popř. pokud by těch 7 dní bylo fakt nutných, když vše vyplním dnes, mohu koupit letenky s klidem na 8.11.? 2. Jak to vypadá v Thajsku? Když si budu chtít zaletět do Chiang Rai, pocestovat někde vlakem, je to problém? 3. Najím se tam? :) Mám čekat nějaké extra omezení?    Děkuji.   .

Cesta do Thajska na rychlo - covid, co udělat

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Zdravím, rád bych odletěl na chvíli do Thajska. Jsem plně očkovaný (už někdy v květnu).

Pochopil jsem, že musím udělat toto:

- Vyplnit příjezdový formulář: https://tp.consular.go.th/en/plan

- Před odletem si udělat PCR test - jakou formu potvrzení potřebuji? Stačí sms, elektronický dokument? Předpokládám, že jo.

- Booknout si první noc v nějakém tom certifikovaném hotelu (to vypadá že není problém, v Bangkoku je toho plno).

- Po příletu by mi v tom hotelu měli udělat PCR test.

 

A teď tedy dotazy:

1. Někde jsem četl, že ten formulář musím vyplnit nejméně 7 dní před návštěvou Thajska - je to opravdu pravda? Rád bych odletěl teď v sobotu. Co myslíte? Popř. pokud by těch 7 dní bylo fakt nutných, když vše vyplním dnes, mohu koupit letenky s klidem na 8.11.?

2. Jak to vypadá v Thajsku? Když si budu chtít zaletět do Chiang Rai, pocestovat někde vlakem, je to problém?

3. Najím se tam? :) Mám čekat nějaké extra omezení? 

 

Děkuji. 

0

Aktuální podmínky vstupu do Thajska. Asi bude leckde velké mrzení...  https://1url.cz/lKvUZ

0
1 reakce