Ted jsem slyšela, že chtějí zavádět povinné očkování. Proti tomu je potřeba se ohradit a vyjít do ulic. Je čas na další revoluci! Tady to nikdo neuznává, ale já mám dnes v sobě už 4 panáky vodky sputnik, a každé ráno si dávám další stakan abych vypálila virus.  Já na ty imperialistický pseudovakcíny od kapitalistických farmaceutických gigantů nejsem zvědavá. Kdo ví co jim v té vakcíně plave.  .

Antivaxeři všech zemí, spojte se!

Založila ve fóru Co se nevešlo

Ted jsem slyšela, že chtějí zavádět povinné očkování. Proti tomu je potřeba se ohradit a vyjít do ulic. Je čas na další revoluci!

Tady to nikdo neuznává, ale já mám dnes v sobě už 4 panáky vodky sputnik, a každé ráno si dávám další stakan abych vypálila virus.  Já na ty imperialistický pseudovakcíny od kapitalistických farmaceutických gigantů nejsem zvědavá. Kdo ví co jim v té vakcíně plave.

0

Máš recht Naděždo, také ráno pálím červa a virus se mně vyhýbá jak Bartoš hřebenu.

0 Citovat

Máš recht. Já už vypil otcovi 50 litrů slivovice co to začalo. Desinfekce mosí byt.  Připojují se k tvému revolučními hnutí Naděždo. Heslem dne je: “Kupředu bez šmakulády. My ten Covid dostaneme. Na ztráty nehleďme, na nemocnice serme a důchodců je stejně moc. Hlavně když budeme moct chlemtat pivisko a létat po Evropě za par euro a nadávat na totalitu”. Amen

0 Citovat

Kurnik Cali  byl jsi rychlejší. Zveš mě příště v salonku.

0 Citovat

Přidám se pokud součástí budou mimoradne lidové soudy a nějaká poradna retribuce.

0 Citovat

No tak zrovna ty lidové soudy byly hodně rychlé a pokrokové, dnes se to odročování a odvolávání táhne jak smrad a napindá se u toho spoustu keců...

Do mě ty imperialistický vakcíny nedostanou ani kdybych byla ve svěrací kazajce. Já se čipovat nenechám, to se raději ožeru.

Jestli někdo náhodou natáhne na Covid brka, tak to alespoň pomůže vyřešit důchodovou reformu.

0 Citovat

Tak hlavně, že Mikrovi se vyčítá, že zasíra fórum covidem. Tohle je co? 

0 Citovat

@Martin Vícha - tohle mi oproti Mikirovi přijde jako celkem zábavný černý humor ve stylu "Češi jsou smějící se bestie", i když Naděžda reprezentuje spíše prominentní sovětské panelákové sídliště. 

0 Citovat

mě to neuráží, ale vtipné mi to tedy přijde, jako Troškovy filmy :-)

0 Citovat

@Vlastimil B.

Mi to je celkem úplně u pr... a vtipný mi to rozhodně nepřijde ani trochu, ale to je jedno. Hlavně se řeklo, že na kovidové pitomosti tady je jedno vlákno a nebude se to tu zasírat jinýma. 

0 Citovat

Já jsem tedy očkovaný a  Naděždu nechápu - vždyť je v rizikové skupině. Asi má už vypitý mozek.

0 Citovat

Alespoň zbyde více vakcín pro nás co se chceme očkovat. Možná se pak bude dát očkovat jednou měsíčně

0 Citovat

Tak mně to vtipné přijde. Jestli sem někdo nechce chodit nemusí. Já zase nechodím do vlákna, kde jsou  mikir, mirjur a tvoje kamarádka skleničková Katka Martine, kteří neustále melou o tom, že Covid není třeba řešit. Možná jsi to nepochopil, ale toto je sranda. Proč se nezasmát nad blbostí lidí a neudělat si z toho srandu.  A já uvítám aspon tu srandu, když tady jinak není prakticky nic. Už i na AL si člověk v poslední době přečte víc informací o létání, než tady a to jsem myslel, že jsou AL prakticky po smrti. A oni jsou, ale to CL šlo tak dolů. Aspoň co se diskuze týče.  Teda dolů z mého pohledu. Jiní to mohou vidět jinak. 

0 Citovat

To je právě to niemandos i, že na to je to je tady vlákno, kde si každý ať pro, nebo proti, může psát o kovidu co chce. Proč zakládat další témata a tím ještě víc zasírat to forum? Když člověk něco hledá, tak na něj vypadne spoustu balastu jako tady tohle. Kdyby mě zajímal kovid, tak si pustím zprávy nebo otevřu novinky :-o ... Kdyby to "Naděžda" napsal tam, já nenapíšu půl slova. Ano, já taky nechodím do spousty vláken, které mě nezajímají (třeba o cestách do Asie), ale proč furt rozesírat už tak málo funkční forum kovidem? 

0 Citovat

Název tématu je průzračně jasný. Vítám, že se balast píše sem a ne do vláken, kde to nemá co dělat.

Samozřejmě srovnávání s mrtvým broukem AL mě mrzí. Doufám, že je to jen situací, která znovu cestování moc nenahrává a spíše uvaluje depresi.

0 Citovat

...na depresi je nejlepší, někam odletět. :-D

0 Citovat

No poslední dny když ráno rozkliknu CL, tak vidím jen mikira, covid a   kdo se odkud teď vrátil (rozumněj co všechno ukazoval na letišti za doklady). Na AL aspon vidím, co si kdo dal v letadle za jídlo :-))) Bylo to napsáno samozřejmě v nadsázce, protože i mě mrzí, jak to tady teď vypadá.  A hlavně spousta lidí píše o covidu do ostatních vláken, takže vznik tohoto tématu mě rozhodně nepobuřuje. Chápu ale, že každý má jiný smysl pro humor a že toto téma odmítače vakcín a jakýchkoliv opatření může pobuřovat, pokud ovšem pochopí, že jde o nadsázku.

0 Citovat

Mikir teď dával i pěkné fotky. Taky pár z posledních dní zkusím nahrát.


img-20211122-174451-3.jpg
img-20211120-180247.jpg

0 Citovat

Aby mě něco na internetu pobuřovalo, to fakt ne, ale vznik dalších zbytečných kovidových vláken, mě štve. Jak sám píšeš, je to všude.

A to píšu jako někdo, kdo středně těžkým kovidem prošel a je plně vakcinovaný.

0 Citovat

I když je fakt, že Maroko už pár dní pro antivaxery dostupné není.

Na obou fotkách je mé auto (z půjčovny). Zde najeto 16 km po pistách na okraji Sahary.


img-20211121-141537.jpg
img-20211121-084123.jpg

0 Citovat

Jen tak mimochodem, zakládám teď konsorcium investorů. V plánu je výstavba velkokapacitního krematoria v kombinaci s tepleným výměníkem. Chci využít situace, kdy poptávka převyšuje nabídku a zároveň zdražily energie. Více informací a nabídky v SZ.

0 Citovat

@Naděžda: opravdu je nutné CL za*írat dalším covidovým vláknem? :-/

0 Citovat

Já si vzpomněl na Pelíšky. Jak to tam ten Kodet říkal...

0 Citovat

divan napsal(a):

@Naděžda: opravdu je nutné CL za*írat dalším covidovým vláknem? :-/

 

Tak oddeleny vlakno s vetsinou nevazne myslenyma vtipkama je podle me ok..daleko lepsi nez kdyz tu nekteri sve nesouvisejici pi*oviny spamuji do vlaken, kde se diskutuje o necem konkretnim :)

0 Citovat

Jenže to budou i tak. 😆

0