Ted jsem slyšela, že chtějí zavádět povinné očkování. Proti tomu je potřeba se ohradit a vyjít do ulic. Je čas na další revoluci! Tady to nikdo neuznává, ale já mám dnes v sobě už 4 panáky vodky sputnik, a každé ráno si dávám další stakan abych vypálila virus.  Já na ty imperialistický pseudovakcíny od kapitalistických farmaceutických gigantů nejsem zvědavá. Kdo ví co jim v té vakcíně plave.  .

Antivaxeři všech zemí, spojte se!

Založila ve fóru Co se nevešlo

A toto moje z 10.11. Kdo se teď odkud vrátil a jake to bylo?  sa neuchitilo:

"Ešte k tej Malage , rozdávali tam letacky s tým že od 1.12. budú prevádzať análne testy na covid po vzore Číny , sú vypovedajucejsie , ale iba pre neočkovaných (možno chcú docieliť vetsiu ockovanost) a neviem či som to dobre pochopil aj análne kolíky spomínali ,predsa covid sa šíri aj pri prdikoch. A viete ako s tím niekto príde hneď sa toho ďalší chytajú . Čiže cestovaniu nazdar."

 

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Jen tak mimochodem, zakládám teď konsorcium investorů. V plánu je výstavba velkokapacitního krematoria v kombinaci s tepleným výměníkem. Chci využít situace, kdy poptávka převyšuje nabídku a zároveň zdražily energie. Více informací a nabídky v SZ.

Super nápad, chtělo by to spojit ještě s kryptofarmou a ideálně poblíž zimáku kvůli chlazení. Tam mají problém s odstraněným ledem, takto by to krásně chladilo compy a kremační pece. Při dnešní ceně energií by to byl kasaštyk!

0 Citovat

A na slavnostní otevření pozvěte i skleničkovou Katku, napíše cestopis a okoštuje vína na rautu.

0 Citovat

Tam bude jen lak na rakve a černé pivo.

0 Citovat

😂

0 Citovat

cali napsal(a):

Tam bude jen lak na rakve a černé pivo.

 

:-)

0