Prodám letenky do Amsterdamu
Dobrý den,
akutně sháním někoho, kdo by měl zájem o letenky Praha - Amsterdam teď pátek až neděle 10.12. - 12.12. Pro 2 osoby. Bohužel ze zdravotních důvodů nemůžeme jet😔, původní cena 4500. Nová cena dohodou.
Změna v letenkach možná dnes do 20.55. Pokud uvažujete, určitě se ozvěte, domluvíme se. Ráda bych, kdybych nepřišla o celou cenu. Děkuji.
O letenky zájem nemám, ale co to je za leteckou společnost? Nenabízí náhodou kredit na příště?
Můžeš nechat propadnout. S poplatkem za změnu jména se to nevyplati. A to ještě předpokládám, že Kiwi si to taky nechá zaplatit. Jenom by mě zajímalo, kdo ti doporučil Kiwi, ty jsi z Brna?
Nikdo nedoporučil, hledala jsem nejlepší varianty a ceny a vyšlo to nejlépe. Původně jsem chtěla přímo z Easyjet, ale vyšlo to tam dráž. No jsem poučena... Letenky propadnou, příště koupim přímo u společnosti.
S tím si zrovna v tomto případě moc nepomůžeš. Změna jména je 49 liber za segment. Takže ve tvém případě 6000,- Kč za obě letenky.
Nemáš aspoň nějaký pojištění? Třeba ke kartě. Ale pomohly by stejně jenom zdravotní důvody.
Pojistku nemám, zdravotní důvody ano, ale na infolince mi rekli, ze se základním tarifem se neberou ani zdravotní důvody. Zrušila jsem rezervaci a vrátí mi 10e 😅. Kiwi už opravdu nikdy!
Šlo s příplatkem 3600 Kč. Řekli mi, že prebookovani u základního tarifu je jen s 10% slevou, takže úplně k ničemu...
Problém v tomhle případě bude taky asi i Kiwi jako takové - řešilo se v jiném vlákně. Takže se člověk ani nepřihlásí a nezmění si sám.
floodland napsal(a):Můžeš nechat propadnout. S poplatkem za změnu jména se to nevyplati. A to ještě předpokládám, že Kiwi si to taky nechá zaplatit. Jenom by mě zajímalo, kdo ti doporučil Kiwi, ty jsi z Brna?
Brno... Pobavilo:-))