Ahoj,     nemate prosím někdo zkusenost s nakupem plynovych kartuší na Madeire, nejlepe poblíž letiště? Co jsem hledal tak jsem nasel jen zminky ze jsou nejake obchody u Funchalu, mate nekdo tip aspon tam?:) dekuji Jirka  .

Madeira - Kartuše

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj,

    nemate prosím někdo zkusenost s nakupem plynovych kartuší na Madeire, nejlepe poblíž letiště? Co jsem hledal tak jsem nasel jen zminky ze jsou nejake obchody u Funchalu, mate nekdo tip aspon tam?:)

dekuji

Jirka

0

Kupujou se v Decathlonu Funchal.

0 Citovat

Děkuji za odpoved:)a někde poblíž města Canical na severovýchodě?at nemusím jet z letiště do Funchalu a zase zpět?:)

0 Citovat

To nevim, ale veskere hlavni obchody jsou soustredene ve Funchalu, ty zbyvajici mesta jsou spis jen s mensimi obchudky typu smisene zbozi a upominkove predmety, nekde supermaket (google napovi), tim nechci rict, ze by to nekde v nejakem takovem obchode nemohli mit. Ale co vim, chodi do toho Decathlonu a pak nacate schovavaji ruzne pod dalnici u letiste. To pak musite na nekoho natrefit, co se zrovna vraci pres fora, fb atd.

0 Citovat

V Canico (Canico do Garajau) je také Decathlon, hned při vjezdu do města. Je to městečko hned vedle Funchalu, kde je vyhlídka s Ježíšem a dole šnorchlovací pláž. Je to blíž od letiště, než je Funchal.

0
4 reakce