Ahoj. Odlétal jste někdo v těchto dnech (leden 2022) ze Zanzibaru? Mám rozporuplné informace ohledně testování před odletem. Je nutné mít při cestě ze Zanzibaru do České republiky PCR nebo AG test? Chtěli ho po vás? Díky  .

Zanzibar-covid test před odletem?

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

Na odlet ne. Dle všeho s boosterem do Vídně netřeba. 

0 Citovat

Hoši, jak se tahle pekelná věc vyplňuje?

Mé číslo pasu nezná a nebere ani jakékoholiv jiného. Do odletu je ještě naštěstí víc jak 48 hodin.

Otázka je, jak se do ní dostávají. Od aerolinek? Podle tanzanského formuláře, co funguje, bych si tipl, že nijak, protože ten bere jakékoliv číslo.

https://healthtravelznz.mohz.go....ler/#/home


znz.png

0 Citovat

Já to vyplňoval v tabletu, pas mi tam šel normálně, vyplnit taky všechno. Až jsem odklikl poslední věc, napsalo to vše ok, zobrazilo QR kód. Po kliknutí na políčko tisk, to napsalo, že soubor nejde vytisknout, do PDF uložit nešel, vůbec se nezobrazil. Prohlížeč Chrome, nainstaloval jsem Mozilla a to samé, už jsem byl trochu nervózní. Zkusil jsem ještě Opera, tisk taky nešel, ale aspoň se konečně zobrazil formulář (do PDF uložit opět nešel). Udělal jsem screen obrazovky a ten vytisknul. Jak, komu a na čem to funguje nemám ponětí. Snad Ti to pomůže. 

0 Citovat

Mně to před týdnem na PC s Chromem šlo bez problémů, teď to mají zřejmě nějaké polámané, taky mi to nebere číslo pasu.

0 Citovat

Tak doufám, že to opraví do pondělí :D Někdo jim tam nejspíš napsal apostrof ve jméně.

Já zkusil FF, Operu, Chrome, Edge na dvou různých počítačích a ještě na dvou mobilech.

0 Citovat

Tak s boosterem test opravdu není potřeba. Let do Vídně s KLM

2 Citovat

Přímo do Vídně nebo přes Amsterdam? Já si to nechal změnit z Vídně na Prahu přes Paříž a s Air France, tak snad nebudou jiné podmínky...

0 Citovat

Via Amsterdam do Vídně.

0 Citovat

Formulář konečně funguje 🙂

0 Citovat

Využiju tématu. Slyšeli jste o této agentuře nebo ji přímo využili? Scam nebo legit? Některé nabídky vypadají lákavě. Ale jsem opatrný.

http://www.safaris-intanzania.com

0 Citovat

Neznám, ale podívej se na recenze na safaribooking.com. Tam jsem obeslal agentury s nejlepšími recenzemi a někoho vždy vybral.

Já mám pozitivní zkušenosti se Safari Multiways. Slušná cena, super průvodce i kuchař. https://www.safaribookings.com/reviews/p804

0 Citovat

Sedím teď u gate a čekám na let KLM do AMS a pak do PRG. Test po očkovaných vyžadován není. 

Kdyby někoho napadlo jít v ZNZ do salónku, raději si to rozmyslete. Salónek je jen vyčleněné místo cca 3x2 m v rohu u gate a v nabídce je pár balených housek a nějaké nealko a alko. Plýtvat na to vstup Lounge Key je zbytečný. 

0 Citovat

Super, díky za info!

0 Citovat

Takže s Air France přes Paříž do Prahy rovněž test není vyžadován, stačí plné očkování, nic dalšího po mně nechtěli. Jinak AF App mi sice vydala BP, ale stejně mě donutili jít na přepážku pro vytištěný.

0 Citovat

Ještě poznámka: na letišti (v budově), není žádná restaurace, žádné duty free. Pokud se chcete najíst před odletem, tak venku u parkoviště je café s dobrým jídlem a normálními cenami. Na letišti už jen stánek se sušenkami a pitím, platba jen cash.

0 Citovat

Dotaz, nebyl jsem jeste v Tanzanii. Vsude ze Tanzanie je hodne free co se tyce covidu. Chci se zeptat, realne z praxe, let do Zanzibaru z Rakouska. Chteji videt nejaky papiry napr test, ockovani na covid 19 nebo to ani neresi? 

Po priletu, casto se setkavam s informaci, ze staci mit 50 USD v ruce a ze je tam skoro ani nezajma nejake ty formulare, ze je to jen takove neco tam vyplnit. Takze se ptam i na miste, jestli to letiste je takove free? Respektive jestli jen bezne chteji videt nejaky test nebo ockovani na covid ale neresi?

Potom budu cestovat po Tanzanii, tohle je jen zastavka, pak trajekt a hura dal. 

Samozrejme ze pres google to najdu, ale pomohla by mi pripadne zdejsi zkusenost v teto dobe. Vim ze se hodne rozvolnuje. 

0 Citovat

Do formuláře stačí napsat cokoliv. Letiště je hodně free, až na to, že se tam musí vystát celkem asi 4 fronty. A ve finále, kdyz už mám kontrolu pasu s vízem za sebou, tak tam stojí pikolík a chce vidět doklad o zaplacení poplatku za vízum. Jo a ze 4 přepážek jede jenom jedna, ty ostatní jsou vyhrazeny pro přednostní odbavení i když tam nikdo takový není. Ale ostatní tam nepustí. 

0 Citovat

foodland: dekuji za odpoved. No online jsem to vizum nedelal, zjistil jsem ze tam udajne chce to nahrat taky potvrzeni o cestovnim pojisteni a to jeste nemam. Takze jsem to vyplnovani nechal az na misto tam. 

0 Citovat

Co je ale blby, ze mam to e-vizum ted tam rozpracovany, skoncil jsem prave v bode kdy to chtelo uz o jaky viza zadam apod. Takze jim v nejhorsim reknu, ze jsem nemel tu dobu jeste vsechny data a veci a nechtel jsem platit online.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Hoši, jak se tahle pekelná věc vyplňuje?

https://healthtravelznz.mohz.go....ler/#/home

Vyplnuje jeste nekdo Health status? Pokud to zlobi, tak jim staci ukazat na letisti printscreen webu?

A chtej toto videt pri nastupu do letadla napr v Rakousku a nebo je to urceno na ukazani az tam? :)

 

0 Citovat

Stačí PrintScreen. Aplikace blbne.

0 Citovat

Am going to travel with them... Looking for Traveling to Tanzania next year in during July - August for wildlife safari, Climbing mount Kilimanjaro + Vacation to Zanzibar with friends.

Is this agency Foot Slopes Tours and Safaris Ltd reliable? 

They offer airport pick up between and drop off no need to book extra shuttle transport to hotel.   Pretty nice all inclusive Safari Tanzania 

 

But Looking for more information about:    https://www.footslopestours.com/  

0